Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν τον θάνατο του 17χρονου - «Τον σκότωσε!»

Η αστυνομική καταδίωξη στη Βοιωτία

Δείτε το βίντεο από την καταδίωξη, λίγα λεπτά πριν τον θάνατο του 17χρονου Χρήστου / Βίντεο T live

Βίντεο ντοκουμέντο από τον θάνατο του 17χρονου Χρήστου στην Αλίαρτο Βοιωτίας, μετά από καταδίωξη αστυνομικών έρχεται στο φως.

Δολοφονία 17χρονου Ρομά: «Δέχθηκε κλωτσιές από το άρβυλο του αστυνομικού»

Το βίντεο που προέβαλε η εκπομπή T Live είναι από κάμερα κλειστού κυκλώματος κατέγραψε τη στιγμή που το μαύρο όχημα που οδηγούσε ο 17χρονος Χρήστος και στο οποίο επέβαιναν ακόμα τρία άτομα καταδιώκεται από το περιπολικό της αστυνομίας.

Όπως φαίνεται, το όχημα του 17χρονου πέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα από το σημείο και σε απόσταση αναπνοής ακολουθούσαν οι αστυνομικοί. Δευτερόλεπτα αργότερα, ακούστηκαν φρενάρισμα, ένας έντονος διαπληκτισμός και λίγο αργότερα ένας πυροβολισμός.

Βίντεο από την καταδίωξη του 17χρονου Ρομά που δολοφονήθηκε

Στιγμιότυπο από την καταδίωξη του 17χρονου Ρομά / Φωτογραφία Alpha

Στο σημείο επικράτησε πανικός, με τον αδελφό του θύματος που βρισκόταν και αυτός στο αυτοκίνητο να φωνάζει «Τον σκότωσες! Τι λες; Τι λες; Όχι θεέ μου, δεν μπορώ. Τι σου έκανε το παιδί και τον πυροβόλησες;». Μπροστά στο περιστατικό ήταν και δύο κορίτσια, τα οποία σε κατάσταση σοκ ούρλιαζαν. Μια από τις κοπέλες ακούγεται στο βίντεο να λέει «Τον πυροβόλησε! Γιατί;».

Περίπου τρία λεπτά μετά, ο αδελφός του Χρήστου ζητά να καλέσει κάποιος ένα ασθενοφόρο.

Ο δικηγόρος του θύματος υποστήριξε ότι ο αστυνομικός ήταν εκείνος που τον μετέφερε στο νοσοκομείο: «Σύμφωνα με τα όσα μου ανέφερε ο αδερφός του, τον πήρε ο αστυνομικός και τον πήγε στο νοσοκομείο. Το ιδιαίτερο που μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι πρώτον, γιατί δε φωνάζει το ασθενοφόρο. Δεύτερον, γιατί λες στους γονείς επί τρεις ώρες ότι το παιδί κάνει χειρουργείο, ενώ το παιδί χάθηκε κατευθείαν με τη σφαίρα; Γιατί τρεις ώρες υπήρχε ένα κενό;».

Βοιωτία: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο του 17χρονου

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η βολίδα από το όπλο του 41χρονου αστυνομικού αρχικά προκάλεσε διαμπερές τραύμα στον αριστερό αντίχειρα του 17χρονου Ρομά και μετά συνέχισε καταλήγοντας στην αριστερή τραχηλική χώρα. 

Βοιωτία: Από κοντινή απόσταση πυροβολήθηκε ο 17χρονος

Όπως διαπιστώθηκε, η βολή έγινε σε μικρή απόσταση από το θύμα και αναφέρεται ως «τυφλό» τραύμα, καθώς η σφαίρα έμεινε κοντά στον αυχένα, στην αριστερή πλευρά του λαιμού. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top