Βοιωτία: Από κοντινή απόσταση πυροβολήθηκε ο 17χρονος

Η σφαίρα κατέληξε στον τράχηλο, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση

Τραύμα από σφαίρα από αριστερά προς τα δεξιά στον τράχηλο, το οποίο επέφερε και τον θάνατο του 17χρονου στη Βοιωτία, διαπίστωσε ο ιατροδικαστής κατά την νεκροψία – νεκροτομή που πραγματοποιήθηκε σήμερα. 

Δολοφονία 17χρονου Ρομά: «Δέχθηκε κλωτσιές από το άρβυλο του αστυνομικού»

Όπως μετέδωσε ο Γιώργος Σόμπολος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», σύμφωνα με  την ιατροδικαστική εξέταση, η βολίδα από το όπλο του 41χρονου αστυνομικού αρχικά προκάλεσε διαμπερές τραύματα στον αριστερό αντίχειρα του 17χρονου Ρομά και μετά συνέχισε καταλήγοντας στην αριστερή τραχηλική χώρα. 

Ο 17χρονος Ρομά

Ο 17χρονος Ρομά που έπεσε νεκρός στη Βοιωτία 

Βοιωτία: Για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο κατηγορείται ο αστυνομικός

Η βολή, όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, πραγματοποιήθηκε σε μικρή απόσταση από το θύμα και πρόκειται για ένα τυφλό τραύμα, καθώς η σφαίρα έμεινε κοντά στον αυχένα, στην αριστερή πλευρά του λαιμού. 

Bοιωτία -17χρονος: Αυτά είναι τα πιθανά σενάρια για το τι έγινε με το όπλο

Επίσης, σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς του αδελφού του θύματος, ότι ο αστυνομικός τον χτύπησε στα πλευρά με το πόδι του, ο ιατροδικαστής δε διαπίστωσε χτυπήματα στα πλευρά. Ωστόσο υπήρχαν εκδορές τριβής στην αριστερή πλευρά του προσώπου του, πιθανόν από την πτώση του στο έδαφος. 

Βοιωτία: «Ο αδερφός μου δεν αντιστάθηκε. Τον πυροβόλησε εν ψυχρώ»

Τέλος εντοπίστηκαν ίχνη πυρίτιδας στον αριστερό του αντίχειρα, που κάνει τον ιατροδικαστή να πιστεύει ότι είτε είχε πιάσει το όπλο του αστυνομικού, είτε το χέρι του ήταν πολύ κοντά σε αυτό. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top