Ωρωπός: Αγωνία για 41χρονη μητέρα που εξαφανίστηκε από το σπίτι της

Βγήκε στην αυλή κι έγινε καπνός

Ωρωπός: Εξαφανίστηκε 41χρονη Μητέρα

Ώρες αγωνίας περνά η οικογένεια της 41χρονης Ισμήνης, η οποία εξαφανίστηκε από το σπίτι της στον Ωρωπό στις 11 Νοεμβρίου και δεν έχει δώσει σημεία ζωής. 

Όπως είπαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο σύζυγος και η μεγαλύτερη κόρη της λίγο πριν εξαφανιστεί η 41χρονη είχε έναν καβγά με τη μικρότερη κόρη της. 

Αναστατώθηκε πάρα πολύ, μπήκε ταραγμένη μέσα στο σπίτι και κάποια στιγμή βγήκε στην αυλή για να ηρεμήσει. 

«Της είπα να πάει μια βόλτα στην καφετέρια που είναι εδώ κοντά για να ηρεμήσει. Νόμιζα ότι πήγε για καφέ, όμως όταν η ώρα πέρασε και δεν είχε επιστρέψει πήγαν στην καφετέρια και είδα ότι είχε κλείσει. Τότε άρχισα να την ψάχνω», είπε ο σύζυγός της. 

Κρήτη: Αγωνία για ψαροντουφεκά που αγνοείται - «Τα παιδιά τον ζητάνε»

Την αναζήτησε σε κοντινό μοναστήρι, όπου πήγαινε πολλές φορές με τη μεγαλύτερη κόρη της περπατώντας, όμως δεν την είχε δει κανείς. Ο ίδιος πάντως πιστεύει ότι πιθανόν να βρίσκεται εκεί αι να θέλει να ηρεμήσει. 

Η κόρη της από την άλλη έκανε έκκληση στη μητέρα της, αν είναι καλά, να επικοινωνήσει μαζί της, ώστε να ηρεμήσουν όλοι. 

Βαρθολομιό: Θρίλερ με την εξαφάνιση 29χρονου πατέρα

«Τόσες μέρες δεν μπορώ να κοιμηθώ, είμαι με φάρμακα. Την παρακαλώ αν είναι καλά να επικοινωνήσει με τον νονό της αδελφής μου και να του πει ότι είναι καλά. Μόνο αυτό θέλω να ξέρω. Η μητέρα μου δε θα έλειπε τόσες μέρες από το σπίτι», είπε. 

Σύμφωνα με τον σύζυγο και την κόρη της, η 41χρονη είχε φύγει και στο παρελθόν από το σπίτι της μετά από καβγά με τη μικρότερη κόρη της και τότε είχε πάρει μαζί της και τη μεγαλύτερη κόρη. 

«Είχαμε φύγει το πρωί και είχαμε πάει σε μια συγγενή μας στον Πειραιά, το βράδυ όμως επιστρέψαμε», είπε. 

Τέλος στο θρίλερ στο Κορωπί: Σε ποιον ανήκει ο σκελετός που βρέθηκε

Η αγωνία τους είναι πολύ μεγάλη, καθώς σε μικρή απόσταση από το σπίτι τους η περιοχή είναι εξαιρετικά ερημική και φοβούνται μήπως της συνέβη κάτι. 

Για την εξαφάνισή της έχει εκδοθεί Missing Alert που ενημερώνει ότι όταν εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη κοντομάνικη μπλούζα, μαύρο κολάν και μαύρες μπότες. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top