Βαρθολομιό: Θρίλερ με την εξαφάνιση 29χρονου πατέρα

«Μπαμπά πού είσαι», ρωτά συνέχεια το παιδί του

Βαρθολομιό: Αγωνία Για 29χρονο Που Έχει Εξαφανιστεί

Κορυφώνεται η αγωνία για τον εντοπισμό του 29χρονου Άγγελου, ο οποίος έχει εξαφανιστεί εδώ και 16 μέρες από το Βαρθολομιό Ηλείας.

Η οικογένειά του ζει με την αγωνία και ελπίζουν ότι θα μάθουν κάτι για την τύχη του, ενώ ο εννιάχρονος γιος του τον περιμένει να γυρίσει και ρωτά συνεχώς πού βρίσκεται. 

Τέλος στο θρίλερ στο Κορωπί: Σε ποιον ανήκει ο σκελετός που βρέθηκε

«Μέχρι και σήμερα, τόσες ημέρες μετά δεν έχουμε κανένα νέο. Δεν ξέρω τι να πω. Αγωνιούμε για τον Άγγελο. Ο γιος του ρωτάει "πού είναι ο μπαμπάς", του λέμε ότι έχει πάει για δουλειά και θα γυρίσει… τί να πούμε σε αυτό το μικρό παιδί; Τα βράδια δεν κοιμόμαστε. Περιμένουμε να χτυπήσει το τηλέφωνο, να μας πουν έστω ένα νέο», δήλωσε ο αδελφός του Άγγελου, μιλώντας στην εφημερίδα «Πατρίς».

Σύμφωνα με το patrinews.gr ο 29χρονος εξαφανίστηκε το πρωί της 29ης Οκτωβρίου. Το βράδυ της 28ης Οκτωβρίου μαζί με τον αδελφό του είχε πάει στο Βαρθολομιό από τον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, όπου μένουν μόνιμα. Εκεί φιλοξενήθηκαν στο σπίτι συγγενικού προσώπου. 

Νέα Μάκρη: Αγωνία για την εξαφάνιση του 53χρονου Κώστα

Το πρωί της Κυριακής 29 Οκτωβρίου, περίπου στις 07:00, την ώρα που έπινε τον καφέ του με τον αδελφό του, έφυγε ξαφνικά από το σπίτι, χωρίς να ενημερώσει πού πάει και χωρίς να πάρει μαζί του τα προσωπικά του αντικείμενα, όπως το κινητό του, χρήματα και το διαβατήριό του. 

Η δήλωση της εξαφάνισής του έγινε τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου στο Αστυνομικό Τμήμα της Γαστούνης, ενώ στις έρευνες συμμετείχαν πυροσβέστες από την υπηρεσία των Λεχαινών, καθώς και δυνάμεις της 6ης ΕΜΑΚ. 

Κορωπί: Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά – Φόβοι ότι ανήκουν σε 46χρονο αγνοούμενο

Σύμφωνα με τον αδελφό του, ο 29χρονος πήγε στο Βαρθολομιό, όπου μένει η πρώην σύζυγός του για να αποκαταστήσει τις σχέσεις τους. Το τελευταίο διάστημα ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top