Κρήτη: Αγωνία για ψαροντουφεκά που αγνοείται - «Τα παιδιά τον ζητάνε»

Τα ίχνη του χάθηκαν πριν έναν μήνα - Η έκκληση της συζύγου του

Ένας μήνας έχει περάσει από την ημέρα που ο 45χρονος ψαροντουφεκάς και πατέρας τεσσάρων παιδιών από την Κρήτη χάθηκε στα νερά του Αιγαίου. 

Στις 11/10 είχε πάει για ψαροντούφεκο με έναν φίλο του. Εκείνος βγήκε στη στεριά, όμως ο 45χρονος του είπε ότι θα μείνει λίγο ακόμα, για να κάνει μια τελευταία βουτιά. 

Οι ώρες περνούσαν, όμως εκείνος δεν έδωσε σημάδια ζωής. Στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του. Το μόνο που βρέθηκε ήταν το ψαροντούφεκό του, σε βάθος 10 μέτρων.

Ψαροντουφεκάς αγνοείται στην Κρήτη

Μέρα με τη μέρα δυστυχώς οι ελπίδες για να βρεθεί ζωντανός χάνονται, καθώς στην περιοχή που χάθηκαν τα ίχνη του υπάρχουν ισχυρά ρεύματα.

Τραγική φιγούρα η σύζυγός του αγνοούμενου ψαροντουφεκά, που περιμένει ένα σημάδι ζωής μαζί με τα τέσσερα παιδιά της που τον ζητάνε συνέχεια.

Ψαροντουφεκάς αγνοείται

«Πριν μια εβδομάδα είχαμε πάει στο σημείο που είχε χαθεί για να κάνουμε μια παράκληση και τα παιδιά νόμιζαν ότι θα τον συναντήσουν. Είναι πολύ δύσκολο... Τον θυμούνται και τον ζητάνε... Οι μεγαλύτεροι γιοι μου τον θυμούνται και κλαίνε», δήλωσε συντετριμμένη στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.

Η γυναίκα κάνει έκκληση να συνεχιστούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του συζύγου της. Η ίδια πιστεύει ότι είτε τον παρέσυραν τα ρεύματα, είτε ότι έχει μπλεχτεί σε δίχτυα και δεν μπορεί να εντοπιστεί.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top