Γιατρός έσωσε παιδί και μετά από τρία χρόνια του ήρθε πρόστιμο για διόδια

Απίστευτο περιστατικό, αλλά… ελληνικό

Ένα απίστευτο περιστατικό έρχεται στο φως της δημοσιότητας με έναν γιατρό στις Σέρρες, ο οποίος έσωσε πριν από τρία χρόνια ένα παιδί και τώρα πήρε πρόστιμο γιατί δεν πλήρωσε διόδια

Όπως μετέδωσε το Open, το περιστατικό έγινε το καλοκαίρι του 2020. Ο γιατρός βγαίνοντας από τη θάλασσα είδε ότι σε ένα σημείο της παραλίας ήταν μαζεμένος πολύς κόσμος κι ένα παιδί σε άσχημη κατάσταση. 

Αμέσως πήγε στο σημείο και πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες στο παιδί. Μάλιστα σύστησε στους γονείς να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Καβάλας, μια απόσταση 50 χλμ. περίπου. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο, αλλά το ΕΚΑΒ τους ενημέρωσε ότι θα είναι εκεί σε 45 λεπτά. 

Έτσι ο γιατρός αποφάσισε να μεταφέρει ο ίδιος το παιδί στο νοσοκομείο και ειδοποίησε και την αστυνομία, ώστε να δώσει εντολή για να ανοίξουν οι μπάρες και να μην καθυστερήσει. 

Οι μπάρες άνοιξαν και το ΙΧ πέρασε, όμως τρία χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα φέτος το καλοκαίρι του ήρθε ειδοποίηση για πρόστιμο που του έχει επιβληθεί και πρέπει να πληρώσει, ύψους 50 ευρώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top