Μιχάλης Κατσουρής: Τρεις αξιωματικοί στο «κάδρο» έρευνας της ΕΛΑΣ

Αποκλειστικό Star

Ποινικές ευθύνες για τουλάχιστον τρεις ανώτερους αξιωματικούς «δείχνει» η έρευνα της Αστυνομίας αναφορικά με τους Κροάτες χούλιγκανς που μπήκαν ανενόχλητοι στην Ελλάδα και κατέληξαν να δολοφονήσουν τον Μιχάλη Κατσουρή  έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δολοφονία Κατσουρή: Αίνιγμα πώς έφυγαν από την Ελλάδα οι κατηγορούμενοι 

Λεπτομέρειες για το πόρισμα του Εσωτερικών Υποθέσεων, που διερευνούσε τυχόν ποινικές ευθύνες αξιωματικών, έδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα ο αστυνομικός συντάκτης Παναγιώτης Μπούσιος. 

Νέα Φιλαδέλφεια: «Η διοίκηση της Ντιναμό φυγάδευσε χούλιγκαν»

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώτος αξιωματικός ήταν στο Κέντρο Επιχειρήσεων από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ.

Ο δεύτερος αξιωματικός ο οποίος επίσης φαίνεται να έχει μπει στο «κάδρο», ήταν υπεύθυνος για το Κέντρο Επιχειρήσεων καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας μέχρι και την ώρα της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή, ενώ ο τρίτος αξιωματικός είναι ο Διευθυντής Αστυνόμευσης στο Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, ο οποίος φέρεται να καθυστέρησε να ενημερώσει για την είσοδο των Κροατών χούλιγκανς από τα σύνορα.

Ποινικές ευθύνες για τρεις ανώτερους αξιωματικούς «δείχνει» η έρευνα για τους Κροάτες χούλιγκανς

Τρεις ανώτεροι αξιωματικοί στο «κάδρο» της έρευνας της ΕΛΑΣ / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

9 συλλήψεις στην Κροατία για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή! 

Σε αυτά τα τρία πρόσωπα φέρεται να επικεντρώνεται το πόρισμα του Εσωτερικών Υποθέσεων. Η έρευνα είναι ογκωδέστατη - 500 σελίδων - και βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει αν θα ασκηθούν ποινικές διώξεις τόσο αναφορικά με τους συγκεκριμένους αξιωματικούς ή ενδεχομένως και σε άλλους.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top