Μέγαρα: Αυτό είναι το σημείο, όπου βρέθηκαν τα οστά και το κρανίο

Εξαιρετικά δύσβατη η περιοχή στα Γεράνεια Όρη

Στο σημείο, όπου βρέθηκαν τα οστά και το κρανίο του 49χρονου άνδρα στα Μέγαρα, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τον περασμένο Απρίλιο βρέθηκε ο Γιώργος Σόμπολος και η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Μέγαρα κρανίο: Στο μικροσκόπιο των αρχών η Ρωσίδα σύντροφος του νεκρού

Η σύντροφος του 49χρονου είχε δηλώσει την εξαφάνισή του στις 5 Απριλίου 2023. Όπως είπε στους αστυνομικούς είχε μιλήσει μαζί του τελευταία φορά στις 31 Μαρτίου, όμως μετά δεν είχαν καμία επικοινωνία, τον αναζήτησε χωρίς αποτέλεσμα, ανησύχησε και δήλωσε την εξαφάνισή του. 

Εξαιρετικά δύσβατο είναι το σημείο, όπου βρέθηκαν τα οστά και το κρανίο του 49χρονου στα Μέγαρα

Εξαιρετικά δύσβατο είναι το σημείο, όπου βρέθηκαν τα οστά και το κρανίο του 49χρονου στα Μέγαρα

Η αστυνομία εκτιμά ότι ο άνδρας ήταν νεκρός από τον Απρίλιο, ενώ τα οστά και το κρανίο του βρέθηκαν πριν από λίγες μέρες από κυνηγούς που κυνηγούσαν στην περιοχή. Ο 49χρονος έμενε στην Καλλιθέα. Ο Γιώργος Σόμπολος ακολούθησε τη διαδρομή που έκανε ο άνδρας μέχρι το σημείο που βρέθηκαν τα οστά του. 

Μέγαρα: Σε ποιον ανήκουν τα οστά και το κρανίο που βρέθηκαν στα Γεράνια Όρη

Όπως είπε, χρειάστηκαν περίπου 30 – 40 λεπτά  μέχρι να φτάσει στην έξοδο της εθνικής οδού για Μέγαρα. Από εκεί χρειάστηκαν άλλα 30 λεπτά μέχρι την περιοχή που ήταν οι κυνηγοί και άλλα 30 λεπτά περπάτημα μέχρι το σημείο που τα σκυλιά ανακάλυψαν τα οστά του άτυχου άνδρα. 

Δίπλα του βρέθηκαν μια τραπεζική κάρτα, η ταυτότητά του, το δίπλωμα οδήγησης και τέσσερα ευρώ. Αυτό που δημιουργεί πολλά ερωτήματα είναι ότι δεν βρέθηκε το αυτοκίνητο του άνδρα, το κινητό του τηλέφωνο, αλλά και κανένα ίχνος που να αποδεικνύει ότι πρόκειται για αυτοχειρία, κάλυκες, σχοινί, κάποιο δηλητήριο. 

Η αστυνομία προς το παρόν αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά και συνεχίζει τις έρευνες, ώστε να λυθεί το μυστήριο γύρω από τις συνθήκες θανάτου του 49χρονου. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top