Πατέρας έστελνε πορνογραφικά βίντεο... στην κόρη του!

'Ελεγε ότι πρωταγωνιστεί η μητέρα της

Ένας 35χρονος είχε συλληφθεί πριν από λίγο καιρό για εκδικητική πορνογραφία / Βίντεο αρχείου από δελτίο ειδήσεων Star (24.05.23)

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης καταδίκασε έναν 50χρονο σε φυλάκιση 18 μηνών, με τριετή αναστολή, επειδή έστελνε βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου στην ανήλικη κόρη του. Ισχυριζόταν μάλιστα ψευδώς ότι στο υλικό αυτό απεικονίζεται η μητέρα της και πρώην σύζυγός του, για την οποία υποστήριζε στα τρία ανήλικα παιδιά τους ότι εκδίδεται έμαντι αμοιβής.

Μεγάλη επιχείρηση για παιδική πορνογραφία και revenge porn στην Ελλάδα

Οι συγκεκριμένες ενέργειες, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, έλαβαν χώρα από τον Μάιο του 2020 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2021, διάστημα κατά το οποίο το ανδρόγυνο ήταν σε διάσταση. Οι δε, αποστολές των βίντεο φέρεται να γίνονταν μέσω facebook, αλλά όχι από το προφίλ του κατηγορούμενου.

Κατά τη διάρκεια της δίκης στο Πλημμελειοδικείο αποκαλύφθηκε ότι υπήρξαν συνεχείς συγκρούσεις ανάμεσα στον 50χρονο και την πρώην σύζυγό του, ενώ, σύμφωνα με τον φάκελο της δικογραφίας, ο πρώτος ασκούσε σωματική και ψυχική βία σε βάρος των δύο μεγαλύτερων παιδιών τους, ενώ κατά το παρελθόν έχει καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία και του αφαιρέθηκε η άσκηση της γονικής μέριμνας.

Τήνος: 14χρονος συνελήφθη για πορνογραφία ανηλίκων

Στην απολογία του αρνήθηκε πως έστειλε ο ίδιος τα βίντεο, την ύπαρξη των οποίων, σύμφωνα με όσα είπε, αγνοούσε μέχρι την καταγγελία της πρώην συζύγου του. Το δικαστήριο τον έκρινε τελικά ένοχο για ενδοοικογενειακή προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και συκοφαντική δυσφήμιση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top