Τήνος: 14χρονος συνελήφθη για πορνογραφία ανηλίκων

Συνελήφθησαν και οι γονείς του

Ένας έφηβος 14 ετών συνελήφθη στην Τήνο κατηγορούμενος για πορνογραφία ανηλίκων. Ο νεαρός βρέθηκε να έχει στην κατοχή του γυμνή φωτογραφία συνομήλικής του, με αποτέλεσμα τόσο ο ίδιος όσο και οι γονείς του να καταλήξουν στο τμήμα.  

Η υπόθεση ξεκίνησε όταν η μητέρα ανακάλυψε πως η κόρη της είχε στείλει γυμνή φωτογραφία της στο κινητό του 14χρονου. Μετά από καταγγελία της στην αστυνομία, το αποκαλυπτικό ενσταντανέ εντοπίσηκε στο τηλέφωνο του νεαρού,  με αποτέλεσμα να συλληφθεί για πορνογραφία ανηλίκων. 

«Δεν έχει να κάνει με πορνογραφικό υλικό όπως αντιλαμβάνεται ο μέσος άνθρωπος και ενδεχομένως μπορεί να συζητείται. Είναι μια απλή φωτογραφία η οποία, καλώς η κακώς, βρέθηκε στο κινητό ενός ανηλίκου παιδιου. Από κει και πέρα τα υπόλοιπα τα εξετάζει η αστυνομία και οι εισαγγελικές αρχές,  για το πού αυτή η φωτογραφία μπορεί να βρέθηκε ή να διακινήθηκε», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του 14χρονου.

Οι δύο γονείς του ανήλικου, η 39χρονη μητέρα του και ο 57χρονος πατέρας του, συνελήφθησαν και εκείνοι κατηγορούμενοι για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Μετά τις καταθέσεις και των δύο οικογενειών, τόσο ο 14χρονος όσο και οι γονείς του αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ οι αρχές προχώρησαν στο σχηματισμό δικογραφίας, η οποία μόλις ολοκληρωθεί θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top