Ελεύθερος ο Παναγιώτης Λιαδέλης

Κατηγορούταν για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης

Ελεύθερος μετά από τέσσερις μέρες που πέρασε στα κρατητήρια, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκε ο πρώην μπασκετμπολίστας Παναγιώτης Λιαδέλης για την εμπλοκή του σε συμπλοκή με πυροβολισμούς σε μπαρ, στο οποίο είναι υπεύθυνος στον Βόλο. 

Βόλος: Συνελήφθη ο πρώην μπασκετμπολίστας Παναγιώτης Λιαδέλης

Μαζί του αφέθηκαν ελεύθεροι και τα υπόλοιπα επτά άτομα που είχαν συλληφθεί για το περιστατικό, ανάμεσά τους και ο γιος του πρώην μπασκετμπολίστα. 

Ο μόνος περιοριστικός όρος που επιβλήθηκε για τους έξι κατηγορούμενους της ομάδας Λιαδέλη, είναι να εμφανίζονται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους κάθε μήνα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η συμπλοκή σημειώθηκε λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν θαμώνες του μπαρ πιάστηκαν στα χέρια. Δύο άνδρες είχαν μια έντονη λογομαχία με έναν τρίτο, αλλά κι έναν υπάλληλο του μπαρ. 

Μετά τον καβγά οι δύο άνδρες αποχώρησαν, όμως λίγο αργότερα επέστρεψαν και άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα με όπλο κρότου, σκορπώντας τον πανικό. 

Στη συνέχεια πέντε υπάλληλοι του μπαρ και ο πρώην μπασκετμπολίστας φέρεται να τους ξυλοκόπησαν άγρια με κλοτσιές και μπουνιές. Ο ένας από τους δύο άνδρες τραυματίστηκε σοβαρά και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Βόλου για τις πρώτες βοήθειες. 

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί που πέρασαν χειροπέδες σε όλους τους εμπλεκόμενους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top