Βόλος: Συνελήφθη ο πρώην μπασκετμπολίστας Παναγιώτης Λιαδέλης

Σημειώθηκε συμπλοκή με πυροβολισμούς έξω από το μπαρ που διαθέτει

Συνελήφθη από την αστυνομία του Βόλου ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας Παναγιώτης Λιαδέλης, μαζί με επτά ακόμα άτομα για συμμετοχή σε συμπλοκή με πυροβολισμούς έξω από μπαρ που ανήκει στον ίδιο στο κέντρο της πόλης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η συμπλοκή σημειώθηκε λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν θαμώνες του μπαρ πιάστηκαν στα χέρια. Δύο άνδρες είχαν μια έντονη λογομαχία με έναν τρίτο, αλλά κι έναν υπάλληλο του μπαρ. 

Επεισοδιακά διαζύγια και επώνυμοι έρωτες που κατέληξαν στα δικαστήρια

Μετά τον καβγά οι δύο άνδρες αποχώρησαν, όμως λίγο αργότερα επέστρεψαν και άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα με όπλο κρότου, σκορπώντας τον πανικό. 

O Παναγιώτης Λιαδέλης (πρώτος από δεξιά) συνελήφθη μετά από συμπλοκή σε μπαρ στον Βόλο - Intimenews

O Παναγιώτης Λιαδέλης (πρώτος από δεξιά) συνελήφθη μετά από συμπλοκή σε μπαρ στον Βόλο - Intimenews

Στη συνέχεια πέντε υπάλληλοι του μπαρ και ο πρώην μπασκετμπολίστας τους ξυλοκόπησαν άγρια με κλοτσιές και μπουνιές. Ο ένας από τους δύο άνδρες τραυματίστηκε σοβαρά και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Βόλου για τις πρώτες βοήθειες. 

Η εξομολόγηση της Σαμπρίνας για τον 15χρονο γιο της που δε ζει μαζί της

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί που πέρασαν χειροπέδες σε όλους τους εμπλεκόμενους. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Βόλου για την απαγγελία ποινικών διώξεων στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. 

Ο Παναγιώτης Λιαδέλης έχει παίξει στην Εθνική Ελλάδος και στον Άρη. Είναι ο τέταρτος στη λίστα με τους σκόρερ όλων των εποχών στην Α1 πίσω από τον Βασίλη Σπανούλη, τον Νίκο Χατζή και τον Άγγελο Κορωνιό. 

Το 2004 παντρεύτηκε την τραγουδίστρια Σαμπρίνα, με την οποία απέκτησε έναν γιο και χώρισε το 2008. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top