Μητέρα έχασε την επιμέλεια των παιδιών της επειδή έβριζε τον πατέρα τους

Τι ισχυρίστηκαν τα παιδιά - Η απόφαση του δικαστηρίου

Μητέρα Έχασε Την Επιμέλεια Επειδή Έβριζε Τον Πατέρα

Μια μητέρα έχασε την επιμέλεια των ανήλικων παιδιών της και δόθηκε στον πατέρα τους με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των παιδιών, η μητέρα τους μιλούσε υποτιμητικά και έβριζε διαρκώς τον πατέρα τους, γεγονός που είχε αρνητικό αντίκτυπο στην ψυχολογία τους.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να ισχυρίστηκαν τα δύο ανήλικα, η μητέρα μιλούσε καθημερινά με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς στον πατέρα τους, κάτι που - όπως υποστήριξαν τα ίδια - τους προκαλούσε στεναχώρια και διατάρασσε την ψυχική τους ηρεμία. Αντίθετα, είπαν ότι ο μπαμπάς τους δεν είχε ποτέ ανάλογη συμπεριφορά.

Επιπλέον, υποστήριξαν στις δικαστικές αρχές ότι ένιωθαν ηρεμία και περνούσαν πιο ευχάριστες στιγμές με τον πατέρα τους, ο οποίος τους βοηθούσε με τα μαθήματα και περνούσε ποιοτικό χρόνο μαζί του. Ακόμα, φέρεται να εξέφρασαν και την επιθυμία να μείνουν μαζί του.

Λαμβάνοντας υπόψη τις θέσεις των παιδιών, το δικαστήριο αποφάσισε ότι είναι καλύτερο για την ψυχική ισορροπία και την σωστή ανατροφή τους να μεγαλώσουν με τον πατέρα τους, αφαιρώντας την επιμέλεια από τη μητέρα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top