Κακοκαιρία Elias: Πλημμύρισαν σπίτια και επιχειρήσεις στην Αττική 

Βούλωσαν τα φρεάτια  - Έκλεισαν δρόμοι σε Ωρωπό, Κάλαμο, Ανάβυσσο   

Με καταιγίδες και έντονη βροχόπτωση από την κακοκαιρία Elias ξύπνησε η Αττική. Η Πυροσβεστική δέχτηκε δεκάδες κλήσεις για αντλήσεις υδάτων σε πλημμυρισμένες επιχειρήσεις. Σε Ανάβυσσο και Ωρωπό οι δρόμοι έκλεισαν προληπτικά. Οι πολίτες καταγγέλλουν πως για μια ακόμη φορά πνίγηκαν καθώς τα φρεάτια ήταν βουλωμένα. 

Κακοκαιρία Elias: Στη Βόρεια Εύβοια εκτάκτως ο Κικίλιας 

Μέσα σε τέσσερις ώρες δεκάδες περιοχές βούλιαξαν στα λασπόνερα.  Η υπόγεια γέφυρα στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν απροσπέλαστη για τους οδηγούς ενώ η λεωφόρος Χασιάς στα Άνω Λιόσια μετατράπηκε σε λιμνοθάλασσα.  

Η Πυροσβεστική δέχτηκε 39 κλήσεις για παροχή βοήθειας σε πλημμυρισμένα σπίτια και επιχειρήσεις. Στον Άγιο Στέφανο τα βουλωμένα φρεάτια  έπνιξαν, όπως καταγγέλλουν οι πολίτες, τις επιχειρήσεις τους.   

Κακοκαιρία Elias: Απαγόρευση κυκλοφορίας στον Βόλο - Κλειστά τα σχολεία

Βουλωμένο φρεάτιο στον Άγιο Στέφανο

Βουλωμένο φρεάτιο στον Άγιο Στέφανο  

Ρέματα «έπνιξαν» τον Ωρωπό    

Η παραλιακή οδός Ωρωπού -  Καλάμου έκλεισε.  Τα νερά της βροχής κατέβαιναν  ορμητικά από τον συγκεκριμένο δρόμο και όλη η παραλία είχε γεμίσει λασπόνερα. 

Ρέματα έπνιξαν τον Ωρωπό

Ρέματα «έπνιξαν» τον Ωρωπό 

Η Οδός Αρχελάου είναι άλλος ένας πλημμυρισμένος δρόμος στον  Κάλαμο. Μηχανήματα έργου του Δήμου Ωρωπού προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις ζημιές.  

«Στο ίδιο έργο θεατές. Πάλι στον Ωρωπό, κλειστοί δρόμοι, μπαζωμένα ρέματα . Πρέπει να ενισχυθεί επειγόντως η Πολιτική Προστασία και ο εθελοντισμός για να προχωρήσει αυτός ο τόπος, ο οποίος μην ξεχνάτε είναι η Ριβιέρα της Αττικής» δηλώνει στο Star ο υποψήφιος δήμαρχος Ωρωπού Δημήτρης Κιούσης.     

Έκλεισε και η Λεωφόρος Αναβύσσου   

Στην κεντρική λεωφόρο Καλυβίων  - Αναβύσσου, ο δρόμος έκλεισε εντελώς,  καθώς τα ορμητικά νερά που κατέβαιναν από το βουνό,  παρασύροντας τα πάντα στο πέρασμά τους.

Κλειστή και Λεωφόρος Αναβύσσου  

Κλειστή και Λεωφόρος Αναβύσσου 

Κατά τη διάρκεια της νύχτας συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία όταν ειδοποιήθηκαν για φωτιά στις σκάλες του Μετρό στον Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται το ενδεχόμενο η φωτιά να προκλήθηκε από κεραυνό. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top