Άρτα: «Σκότωσε τον πατέρα του, χτυπώντας τον με πέτρα στο κεφάλι»

Τι αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή – Τον σκότωσε την πρώτη μέρα

Στο σημείο, όπου βρέθηκε η σορός, φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα του ο 38χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε χθες σε στάνη στην περιοχή Σεργούλα Φωκίδας. Το πόρισμα του ιατροδικαστή επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του καθ’ ομολογίαν δράστη, ότι τον σκότωσε, χτυπώντας τον με μια πέτρα στο κεφάλι. Εκτιμάται επίσης ότι η δολοφονία έγινε την πρώτη μέρα της εξαφάνισης και ότι ο γιος περιφερόταν στα βουνά της Φωκίδας για έξι μέρες. 

Άρτα: Στον ανακριτή ο 38χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα του

O 38χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα του, χτυπώντας τον με μια πέτρα στο κεφάλι

O 38χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα του, χτυπώντας τον με μια πέτρα στο κεφάλι

Ο 38χρονος ισχυρίστηκε ότι σκότωσε τον πατέρα του κατά τη διάρκεια καβγά, γιατί θα τον σκότωνε αυτός. Αστυνομικές πηγές που επικαλέστηκε ο Αλέξανδρος Καλαφάτης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» εκτιμούν ότι η δολοφονία του 65χρονου έγινε το μεσημέρι της πρώτης μέρας. Πατέρας και γιος φέρονται να είχαν έναν καβγά κατά την επιστροφή τους στο σπίτι τους στην Άρτα. Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο πήραν έναν χωματόδρομο που οδηγούσε από την Ιτέα στο Αντίρριο. Εκεί εκτιμάται ότι οι δύο άνδρες βγήκαν από το αυτοκίνητο, τσακώθηκαν και ο 38χρονος χτύπησε με μια πέτρα τον πατέρα του με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει. 

Άρτα: «Σκότωσα τον πατέρα μου γιατί θα με σκότωνε εκείνος»

Στη συνέχεια, φαίνεται πως τον εγκατέλειψε εκεί και με το αυτοκίνητο κατευθύνθηκε προς την αντίθετη κατεύθυνση, προς Ιτέα. Σε απόσταση περίπου 15 – 18 λεπτά από το σημείο που εγκατέλειψε τη σορό, έπαθε λάστιχο. Άφησε εκεί το αυτοκίνητο και άρχισε να περιφέρεται στα βουνά για έξι ολόκληρες μέρες μέχρι που τον βρήκε ένας βοσκός στη στάνη του. 

Ο ιατροδικαστής στο πόρισμά του αναφέρει πως ο 65χρονος είχε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από αμβλύ όργανο

Ο ιατροδικαστής στο πόρισμά του αναφέρει πως ο 65χρονος είχε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από αμβλύ όργανο

Άρτα: Ο 65χρονος έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από αμβλύ όργανο

Το πόρισμα του ιατροδικαστή επιβεβαιώνει την ομολογία του 38χρονου, ότι σκότωσε τον πατέρα του, χτυπώντας τον με μια πέτρα στο κεφάλι. 

Θρίλερ Άρτα: «Τσακωθήκαμε και τον σκότωσα με μια πέτρα»

Συγκεκριμένα ο ιατροδικαστής διαπίστωσε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από αμβλύ όργανο. Στο πόρισμά του αναφέρει πως ένα χτύπημα κοντά στον κρόταφο ήταν εκείνο που του έκοψε το νήμα της ζωής. 

Άρτα: «Ήταν ταλαιπωρημένος, δεν έδειχνε δολοφόνος, μου είπε η αστυνομία να τον απασχολήσω»

Μιλώντας στην εκπομπή ο βοσκός που βρήκε τον 38χρονο στη στάνη του είπε ότι στην αρχή νόμισε ότι ήταν κλέφτης και ειδοποίησε την αστυνομία. 

Τον 38χρονο βρήκε στη στάνη του ένας βοσκός και αρχικά τον πέρασε για κλέφτη

Τον 38χρονο βρήκε στη στάνη του ένας βοσκός και αρχικά τον πέρασε για κλέφτη

Θρίλερ στην Άρτα: Νεκρός ο πατέρας, ζωντανός βρέθηκε ο 38χρονος γιος του

Τους περιέγραψε ότι ήταν πολύ ταλαιπωρημένος και ότι φορούσε κολάρο και οι αστυνομικοί του είπαν να τον απασχολήσει για να μη φύγει μέχρι να φτάσουν στη στάνη. 

«Ήταν πολύ ταλαιπωρημένος, σκυφτός και δε μίλαγε. Δε μας πήγε καθόλου στο μυαλό ότι ήταν δολοφόνος. Μας είπε ότι πείναγε, του δώσαμε λίγο τυρί και προσπαθούσα να του μιλάω για να τον κρατήσω εδώ μέχρι να έρθει η αστυνομία», είπε. 

Εκτιμάται ότι ο 38χρονος σκότωσε τον πατέρα του την πρώτη μέρα της εξαφάνισής τους και μετά περιφερόταν στα βουνά για έξι μέρες

Εκτιμάται ότι ο 38χρονος σκότωσε τον πατέρα του την πρώτη μέρα της εξαφάνισής τους και μετά περιφερόταν στα βουνά για έξι μέρες

Άρτα: Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία με την δολοφονία

Κάτοικοι και συγγενείς του 65χρονου που δολοφονήθηκε από τον γιο του δηλώνουν σοκαρισμένοι από το έγκλημα. 

Εξαφάνιση Άρτα: Η μαρτυρία για τον ματωμένο άνδρα με το κολάρο

Όλοι μιλούν για μια πολύ καλή οικογένεια, που δεν είχε δώσει ποτέ σημάδια ότι αντιμετωπίζει προβλήματα. Ο 65χρονος, ο οποίος ήταν συνταξιούχος γυμναστής και χοροδιδάσκαλος ήταν ιδιαιτέρως αγαπητός και πολύ κοινωνικός. 

Αυτό που πίστευαν ήταν ότι είχαν κάποιο ατύχημα κατά την επιστροφή τους στο σπίτι, όμως η είδηση της δολοφονίας του πατέρα από τον γιο τους ήταν κάτι αναπάντεχο.   
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top