Θρίλερ στην Άρτα: Νεκρός ο πατέρας, ζωντανός βρέθηκε ο 38χρονος γιος του

Σπεύδει ιατροδικαστής στο σημείο - Ερευνάται το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας

Ραγδαίες είνει οι εξελίξεις γύρω από την εξαφάνιση του πατέρα και του γιου, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν την περασμένη Τετάρτη κατά την επιστροφή τους από τη Λαμία στην Άρτα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος γιος εντοπίστηκε καλά στην υγεία του, ενώ νεκρός βρέθηκε ο 65χρονος πατέρας του

Εξαφάνιση Άρτα: Η μαρτυρία για τον ματωμένο άνδρα με το κολάρο

Ο 38χρονος φέρεται να εντοπίστηκε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι σε ένα μαντρί στην περιοχή Σεργούλα της Φωκίδας και είναι καλά στην υγεία του, αν και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. 

Ο 38χρονος βρέθηκε σε μαντρί στην περιοχή Σεργούλα Φωκίδας

Ο 38χρονος βρέθηκε σε μαντρί στην περιοχή Σεργούλα Φωκίδας

Ο άνδρας βρέθηκε μακριά από το αυτοκίνητο, που είχε ξεκινήσει με τον πατέρα του. Σε μικρή απόσταση από το μαντρί βρέθηκε και η σορός του 65χρονου.  

Νέα μαρτυρία για την Άρτα: «Είδα άνδρα με κολάρο στα βουνά της Φωκίδας»

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να ηρεμήσουν τον 38χρονο και να τον αποφισρτίσουν ψυχολογικά προκειμένου να αποσπάσουν πληροφορίες για το τι ακριβως συνέβη. Στο σημείο σπεύδει ιατροδικαστής, που θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου του άνδρα.

Ο 65χρονος πατέρας του δεν ήταν μαζί του και οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του

Ο 65χρονος πατέρας του δεν ήταν μαζί του και οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του

Άρτα: Θρίλερ με την εξαφάνιση πατέρα και γιου

Χθες βοσκός είχε πει στους αστυνομικούς ότι είδε ένα αυτοκίνητο σαν αυτό στο οποίο επέβαιναν πατέρας και γιος στην ορεινή Φωκίδα. Στο αυτοκίνητο επέβαινε ένας άνδρας, ο οποίος φορούσε κολάρο και ήταν αιμόφυρτος. 

Ο 65χρονος είχε πάει στη Λαμία, για να παραλάβει τον 38χρονο γιο του από το Γενικό Νοσοκομείο, μετά από τροχαίο που είχε στην περιοχή του Τυμφρηστού Φθιώτιδας. Ο γιος είχε διακομιστεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για πρώτες βοήθειες και εξετάσεις αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στη συνέχεια διακομίστηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας για να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις του, που βγήκαν «καθαρές» και πήρε εξιτήριο να φύγει για το σπίτι του.

Τότε ήταν που πατέρας και γιος χάθηκαν, στον δρόμο της επιστροφής για το σπίτι τους στην Άρτα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top