Εξαφάνιση Άρτα: Η μαρτυρία για τον ματωμένο άνδρα με το κολάρο

Πού στρέφονται οι έρευνες για τους αγνοούμενους πατέρα και γιο

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση της εξαφάνισης πατέρα και γιου, οι οποίοι ξεκίνησαν την περασμένη Τετάρτη από τη Λαμία για την Άρτα κι έκτοτε τα ίχνη τους αγνοούνται. 

Νέα μαρτυρία για την Άρτα: «Είδα άνδρα με κολάρο στα βουνά της Φωκίδας»

Όπως έχει γίνει γνωστό έως τώρα, ο 38χρονος γιος πηγαίνοντας από την Άρτα στη Λαμία είχε ένα τροχαίο στο Καρπενήσι. Μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Λαμίας και στις 12:00 το μεσημέρι τον παρέλαβε ο πατέρας του και ξεκίνησαν μαζί να επιστρέψουν στο σπίτι τους στην Άρτα. Όμως αυτό δεν έγινε ποτέ. 

Ο 38χρονος, ο οποίος αγνοείται από την περασμένη Τετάρτη μαζί με τον πατέρα του

Ο 38χρονος, ο οποίος αγνοείται από την περασμένη Τετάρτη μαζί με τον πατέρα του

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει αναλάβει τις έρευνες και προσπαθεί να βρει την άκρη του νήματος για να ξετυλίξει το κουβάρι της υπόθεσης, βασιζόμενη σε μαρτυρίες ανθρώπων που ισχυρίζονται ότι τους είδαν. 

Η τελευταία μαρτυρία είναι ενός βοσκού, ο οποίος κατέθεσε ότι είδε το αυτοκίνητο του πατέρα στα ορεινά της Φωκίδας κοντά στο χωριό Ελαία Δωρίδας. 

Άρτα: Θρίλερ με την εξαφάνιση πατέρα και γιου

Σύμφωνα με τον μάρτυρα μέσα σε αυτοκίνητο, ίδιας μάρκας και ίδιου χρώματος με αυτό του 65χρονου πατέρα, είδε ένα άτομο, το οποίο φορούσε κολάρο και ήταν αιμόφυρτο. Κολάρο φορούσε ο 38χρονος που έχει εξαφανιστεί, ωστόσο, σύμφωνα με τους γιατρούς που τον εξέτασαν, το τραύμα που είχε στο πόδι δεν του επέτρεπε να οδηγήσει και γι’ αυτό άλλωστε πήγε να τον παραλάβει από τη Λαμία ο πατέρας του.

Μάρτυρας κατέθεσε στις αρχές ότι στα βουνά στην Ελαία Δωρίδας είδε έναν άνδρα με κολάρο και αιμόφυρτο μέσα σε αυτοκίνητο ίδιο με αυτό στο οποίο επέβαιναν οι αγνοούμενοι

Μάρτυρας κατέθεσε στις αρχές ότι στα βουνά στην Ελαία Δωρίδας είδε έναν άνδρα με κολάρο και αιμόφυρτο μέσα σε αυτοκίνητο ίδιο με αυτό στο οποίο επέβαιναν οι αγνοούμενοι

Το στίγμα από τα κινητά τηλέφωνα των δύο αγνοουμένων καλύπτει μια αρκετά μεγάλη περιοχή από το Γαλαξίδι έως το Αντίρριο, οπότε οι αρχές ερευνούν όλα τα δύσβατα σημεία της εθνικής οδού που συνδέει τη Λαμία με την Πάτρα. Το ένα κινητό τηλέφωνο σταμάτησε να δίνει σήμα την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, είτε γιατί κάποιος το έκλεισε, είτε γιατί έμεινε από μπαταρία, είτε γιατί δεν υπήρχε σήμα στην περιοχή. 

Το βασικό ερώτημα που απασχολεί τις αρχές, αν η μαρτυρία του βοσκού αφορά τελικά τους δύο αγνοουμένους, είναι γιατί πατέρας και γιος επέλεξαν να πάνε από το ορεινό δίκτυο, το οποίο αποτελείται από δύσβατους κι επικίνδυνους δρόμους. 

O 65χρονος, ο οποίος πήγε να παραλάβει τον γιο του από τη Λαμία και αγνοείται επίσης

O 65χρονος, ο οποίος πήγε να παραλάβει τον γιο του από τη Λαμία και αγνοείται επίσης

Πάντως τα drones και τα ελικόπτερα που πετάνε από την περασμένη Τετάρτη στην ορεινή περιοχή γύρω από το χωριό Ελαία δεν έχουν εντοπίσει κανένα ίχνος των δύο αγνοουμένων, ούτε και το αυτοκίνητο. 

Από την άλλη ένα τηλεφώνημα που έκανε ο 65χρονος στο σπίτι τους περίπου στις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης, έδειχνε ότι πατέρας και γιος ακολούθησαν την εθνική οδό Θερμοπυλών – Αντιρρίου, παρά το γεγονός ότι τόσο ο 38χρονος στο πρώτο του ταξίδι, όσο και ο πατέρας του, το πρωί που πήγε να τον παραλάβει, είχαν προτιμήσει τη διαδρομή μέσω Καρπενησίου. 

Οι αστυνομικοί που πραγματοποιούν τις έρευνες αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα και συνεχίζουν να αναζητούν τον πατέρα και τον γιο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top