Νέα μαρτυρία για την Άρτα: «Είδα άνδρα με κολάρο στα βουνά της Φωκίδας»

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση πατέρα και γιου

Άφαντοι παραμένουν έως και σήμερα πατέρας και γιος, οι οποίοι εξαφανίστηκαν το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, φεύγοντας από το νοσοκομείο της Λαμίας με προορισμό το σπίτι τους στην Άρτα

Μετά από δημοσιεύματα, τα οποία διαψεύστηκαν, περί εντοπισμού μαύρου ΙΧ σε χαράδρα με νεκρούς τους δύο αγνοούμενους, πλέον οι αρχές στρέφουν τις έρευνές τους σε ένα άλλο σενάριο, που βασίζεται στη μαρτυρία ενός βοσκού. 

Άρτα: Θρίλερ με την εξαφάνιση πατέρα και γιου 

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, είδε να περιφέρεται στα βουνά της Φωκίδας έναν άνδρα, ο οποίος φορούσε κολάρο και εξετάζεται αν πρόκειται για τον γιο του 65χρονου, ο οποίος είχε πέσει θύμα τροχαίου, λίγο πριν την εξαφάνισή του και είχε διακομιστεί στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας. 

Αν ισχύει αυτή η μαρτυρία, τότε η περίπτωση του τροχαίου αποκλείεται και οι έρευνες οδηγούνται προς άλλη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι έρευνες συνεχίζονται και ελικόπτερο από το πρωί πραγματοποιεί έρευνες στα ορεινά της Φωκίδας, καθώς υπάρχουν μαρτυρίες ότι εθεάθη εκεί και το μαύρο ΙΧ, ίδιας μάρκας με αυτό που έχουν οι αγνοούμενοι. 

Άρτα: Το τροχαίο που είχε ο ένας από τους αγνοούμενους

Τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης ο 38χρονος είχε ένα τροχαίο, όταν το αυτοκίνητό του βγήκε εκτός δρόμου στην επαρχιακή οδό Τυμφρηστού – Καρπενησίου. 

Δύο ώρες αργότερα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Καρπενησίου και λίγο πριν τις 07:00 το πρωί μεταφέρθηκε για εξετάσεις στο νοσοκομείο Λαμίας. Εκεί υποβλήθηκε σε όλες τις εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως είχε ένα ρωγμώδες κάταγμα. Πήρε εξιτήριο και συνοδεία του 65χρονου πατέρα του αποχώρησε με κολάρο για να επιστρέψει στο σπίτι του στην Άρτα. 

Ένα τηλεφώνημα στο σπίτι τους περίπου στις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης, έδειχνε ότι πατέρας και γιος ακολούθησαν την εθνική οδό Θερμοπυλών – Αντιρρίου, παρά το γεγονός ότι τόσο ο 38χρονος στο πρώτο του ταξίδι που είχε το ατύχημα, όσο και ο 65χρονος πατέρας του που ταξίδεψε το πρωί για να τον παραλάβει, είχαν προτιμήσει τη διαδρομή μέσω Καρπενησίου. Πρόκειται για μία διαδρομή 30 χιλιόμετρα μικρότερη, αλλά αντίστοιχα 30 λεπτά πιο αργή, εξαιτίας των πολλών στροφών και του μέτριου οδοστρώματος σε μεγάλο κομμάτι της διαδρομής.

Τα τελευταία 24ωρα οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί στο κομμάτι από τη Σεργούλα και το Μαραθιά Φωκίδας, μέχρι τη Ναύπακτο λόγω του στίγματος του κινητού του 38χρονου, καθώς το σήμα από το κινητό του πατέρα είχε χαθεί από την Πέμπτη.

Εξακολουθούν πάντως να είναι σε ετοιμότητα και οι αστυνομικοί των ΑΤ Σπερχειάδας και Καρπενησίου, όπως και οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Μακρακώμης και Καρπενησίου, καθώς υπάρχε το ενδεχόμενο οι δύο άνδρες να άλλαξαν διαδρομή με σκοπό να περάσουν από το σημείο που είχε γίνει το τροχαίο και να ελέγξουν τι έχει γίνει με το τουμπαρισμένο όχημα του 38χρονου. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top