Θεσσαλία: Κλειστά όλα τα σχολεία από Δευτέρα έως Τετάρτη 

Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα-Κλειστές αν χρειαστεί οι δημόσιες υπηρεσίες  

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης για τα μέτρα για την κακοκαιρία στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, ελήφθη η απόφαση τις ημέρες Δευτέρα- Τρίτη και Τετάρτη να μη λειτουργήσουν κατά περίπτωση οι δημόσιες υπηρεσίες και τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.  

Τα μαθήματα πάντως θα διεξαχθούν σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας με τηλεκπαίδευση, πλην των σχολείων που λόγω καταστροφής του τεχνικού εξοπλισμού ή άλλων υποδομών από τις πλημμύρες είναι αδύνατον κάτι τέτοιο. Συγκεκριμένα δε θα πραγματοποιθηθεί τηλεκπαίδευση στα σχολεία των Δήμων/Περιοχών Παλαμά, Φαρκαδόνας, Μεγάλων Καλυβίων, Φαλάνης, εργατικών κατοικιών Γιάννουλης, Αρμενίου και Κυψέλης.      

Θεσσαλία: Αγωνία για τη νέα κακοκαιρία   

Στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι ενόψει των επικείμενων βροχοπτώσεων στις ήδη επιβαρυμένες περιοχές έχει τεθεί σε αυξημένη ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός, ενώ ταυτόχρονα συνεργεία της  Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης πραγματοποιούν καθαρισμούς (ποταμοί, ρέματα, φρεάτια) και εργάζονται για την αποκατάσταση των αναχωμάτων.

Συναγερμός για τη νέα κακοκαιρία στη Θεσσαλία: Έκτακτη σύσκεψη 

Αντικείμενο της σύσκεψης η ανάλυση των επικαιροποιημένων επιστημονικών δεδομένων και οι προπαρασκευαστικές ενέργειες που υλοποιούνται για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας, η οποία θα ξεκινήσει αύριο Δευτέρα και θα επηρεάσει σχεδόν το σύνολο της χώρας, μεταξύ των οποίων και τις περιοχές που επλήγησαν από τον «Daniel».   

Νέα κακοκαιρία: «Θα πέσει μεγάλος όγκος νερού», προειδοποιούν μετεωρολόγοι


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top