Νέα κακοκαιρία: «Θα πέσει μεγάλος όγκος νερού», προειδοποιούν μετεωρολόγοι

Αναμένεται έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ

Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή 22/9

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού αναμένεται να εκδόσει η ΕΜΥ για τη νέα κακοκαιρία που θα πλήξει τη χώρα μας από τη Δευτέρα. Σύμφωνα με τα μετεωρολογικά στοιχεία, τα έντονα φαινόμενα αναμένεται να πλήξουν τη Θεσσαλία.

Δείτε καθημερινά την πρόγνωση του καιρού από το Star, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Καιρός: Έρχεται κακοκαιρία πέντε ημερών – Στο επίκεντρο και πάλι η Θεσσαλία

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, η ισχύς του έκτακτου δελτίου «θα ξεκινήσει από Δευτέρα κυρίως στα δυτικά της Θεσσαλίας, ενώ Τρίτη και Τετάρτη στα υπόλοιπα».

 

 

Καιρός: Κακοκαιρία τουλάχιστον πέντε ημερών προ των πυλών

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη, το κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον πέντε ημέρες και θα ξεκινήσει από το μεσημέρι της Δευτέρας.

«Ένα βαρομετρικό χαμηλό από την Ιταλία θα μπει μέσα στο Ιόνιο, θα αρχίσει να στροβιλίζεται και θα μας απασχολήσει από την Κυριακή και τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη – Πέμπτη. Τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία δείχνουν μεγάλο όγκο νερού και στην περιοχή της Θεσσαλίας», είπε αρχικά και τόνισε ότι οι κάτοικοι της Θεσσαλίας πρέπει να δείξουν μεγάλη προσοχή: 

«Δυστυχώς και σε αυτή την κακοκαιρία φαίνεται ότι η Θεσσαλία θα βρεθεί κατά κάποιο τρόπο στο επίκεντρο, όχι στα επίπεδα που ήταν η κακοκαιρία Daniel. Από Δευτέρα μεσημέρι, Τρίτη, Τετάρτη θα πέσει μεγάλος όγκος νερού και στην περιοχή της Θεσσαλίας, ιδιαίτερα προς τα δυτικά και βόρεια τμήματα. Θέλει προσοχή», υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι και η Λαμία, αλλά και η Πελοπόννησος θέλουν προσοχή. «Είναι πάλι ένα κύμα κακοκαιρίας το οποίο θα δώσει σχετικά μεγάλα ύψη βροχής», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top