Νέα Φιλαδέλφεια: Νέα τροπή στην υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή

Τι συνέβη με τον οργανωμένο φίλαθλο του Παναθηναϊκού

Σαράντα ημέρες χωρίς τον Μιχάλη Κατσουρή και η μητέρα του περιμένει ακόμη απαντήσεις για τον άνθρωπο που της στέρησε το παιδί της. Η ανάκριση είναι σε εξέλιξη, αλλά δυστυχώς, όπως όλα δείχνουν, μέχρι στιγμής οι έρευνες είναι στο σκοτάδι. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, υπήρξε άλλη μια ανατροπή με φίλαθλο του Παναθηναϊκού που συνελήφθη. 

Δολοφονία Κατσουρή: «Οι Κροάτες θα ζητήσουν να βγουν έξω με όρους»

Τα λάθη και οι παραλείψεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι πολλά από την αρχή.

Δολοφονία Κατσουρή: «Ο δράστης φορούσε διακριτικό σήμα της Ντιναμό»

Μιχάλης Κατσουρής

Απαντήσεις για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή ψάχνει η οικογένειά του και οι αρχές / Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi (Μάρκος Χουζούρης)

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη, γίνονται ανακρίσεις, όμως φαίνεται ότι γίνονται και άλλες αστοχίες. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Άννας Σταματιάδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι αρχές συνέλαβαν έναν 43χρονο οργανωμένο οπαδό του Παναθηναϊκού από αναρτήσεις στο διαδίκτυο, που στη συνέχεια απεδείχθη ότι ήταν από ψεύτικο προφίλ.

«Δύσκολη στιγμή για τη μητέρα του Μιχάλη η παρουσία της στο γήπεδο»

Επίσης, σε έκθεσή της, η υποδιεύθυνση αντιμετώπισης αθλητικής βίας ανέφερε ότι ο συγκεκριμένος άνδρας προσομοίαζε με τον φερόμενο καθοδηγητή των Κροατών στα βίντεο. Λίγο αργότερα, αστυνομικός της ίδια υπηρεσίας κατέθεσε ότι δεν ήταν τελικά ο 43χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού στα βίντεο. 

Από την πλευρά του, δε, ο 43χρονος έδωσε στοιχεία στις ανακριτικές αρχές που αποδείκνυε ότι δεν ήταν καν στην Αττική την αιματηρή νύχτα και αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η μητέρα του Μιχάλη πηγαίνει καθημερινά στον τάφο του παιδιού της και περιμένει δικαίωση.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top