Άνοιξε η εθνική οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης αλλά όχι για όλους 

Πότε σταματά η δωρεάν διέλευση σε Ρίο - Αντίρριο, Εγνατία και Ιονία Οδό

Σταϊκούρας: Πότε θα ανοίξει η εθνική οδός Αθήνας – Θεσσαλονίκης / Βίντεο από ΕΡΤ

Άνοιξε σήμερα στις 17:00 η κυκλοφορία και στις δύο κατευθύνσεις, το τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης, μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Συκουρίου και του ανισόπεδου κόμβου  Γυρτώνης. 

Άνοιξε η εθνική οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης

Άνοιξε η εθνική οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης 

Στο συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί η κυκλοφορία  λόγω της πλημμύρας που προκάλεσε η υπερχείλισης του Πηνειού ποταμού μετά την κακοκαιρία Daniel, με τη σύμφωνη γνώμη των αρμόδιων φορέων και της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

Θεσσαλία: Θαμμένη στα λασπόνερα - Πότε θα ανοίξει η Εθνική οδός

Η παραχωρησιούχος εταιρία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» ανακοίνωσε ότι η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα και στις δύο κατευθύνσεις αποκλειστικά για Ι.Χ. αυτοκίνητα και οχήματα βάρους έως 3,5 τόνων.

Θεσσαλία: Ανοίγουν στόματα για το σπάσιμο του αναχώματος στον Παλαμά

Ανακοίνωσε επίσης ότι για τα βαρέα οχήματα θα υπάρξει εκ νέου ανακοίνωση σε μεταγενέστερο χρόνο με βάση την εξέλιξη του φαινομένου και τη δυνατότητα ολοκλήρωσης των ελέγχων στο σώμα της οδού, το οποίο παραμένει πλημμυρισμένο στη συγκεκριμένη περιοχή.

Όπως σνακοίνωσε το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εξαιρούνται του περιορισμού τα οχήματα της Πολιτικής Προστασίας, τα κρατικά οχήματα κάθε κατηγορίας τα οποία παρέχουν υπηρεσίες στις πληγείσες περιοχές καθώς και οχήματα άνω των 3,5 τόνων, τα οποία χρησιμοποιούνται για την αποκομιδή και μεταφορά νεκρών ζώων.

Σταματά η δωρεάν διέλευση οχημάτων σε Ρίο - Αντίρριο, Εγνατία και Ιονία Οδό   

Αίρεται, αύριο, Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και από τις 6:00 π.μ. η εντολή παύσης είσπραξης διοδίων στα οχήματα έως 3,5 τόνων, στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης», στα διόδια της Εγνατίας οδού μεταξύ Θεσσαλονίκης και διασταύρωσης με Ιονία Οδό και κατά μήκος της Ιονίας Οδού (ανεξαρτήτως κατευθύνσεως)  

Για τα οχήματα άνω των 3,5 τόνων, ορίζεται παράταση 48 ωρών στην εντολή μη είσπραξης διοδίων στους ανωτέρω δρόμους.

Επιπλέον, ορίζεται παράταση 48 ωρών, έως τις 6:00 π.μ. της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου, στην εντολή για παύση είσπραξης διοδίων στον αυτοκινητόδρομο Ε65 και στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου από Νίκαια έως Μαλιακό Κόλπο (συμπεριλαμβανομένων και των πλευρικών διοδίων στην εν λόγω περιοχή του αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου).

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top