Ερωτήματα έχουν γεννηθεί για άτομο με το οποίο συνομίλησε ο καπετάνιος του Blue Horizon μετά τον πνιγμό του Αντώνη Καρυώτη στο λιμάνι του Πειραιά. Ο επίμαχος διάλογός που ήρθε στο «φως» έχει προκαλέσει αντιδράσεις.
Blue Horizon: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο - «Θα πείτε ότι δεν τον σπρώξατε»
Σύμφωνα με πληροφορίες του Live News, πρόκειται για υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρίας, ο οποίος επί τουλάχιστον μία ώρα και 45 λεπτά συνομιλούσε με τον πλοίαρχο και το υπόλοιπο πλήρωμα του Blue Horizon, ζητώντας εξηγήσεις.
Blue Horizon - Νέοι διάλογοι σοκ: «Σε κανέναν κουβέντα, παιδιά»
Ακολουθεί ο διάλογος:
Πλοίαρχος: Πάρε μία τον Κ… Θέλει λεπτομέρειες για το τι έγινε. Μην πεις πολλά.
Ύπαρχος: Έλα Σ… Ο Μ. είμαι.
Πλοίαρχος: Έλα Σ. Να μιλήσουμε με τον θάλαμο; Δεν έχουμε μιλήσει με τον θάλαμο ακόμα.
Στέλεχος.: …
Πλοίαρχος: Όχι, με το Λιμενικό μίλησα κατευθείαν.
Στέλεχος: …
Πλοίαρχος: Μίλησα κατευθείαν, τους το ανέφερα το περιστατικό και είχαν ενημερωθεί...
Στέλεχος: …
Πλοίαρχος: Ωραία, ντάξει. Έγινε, καλώς. Είχε εισιτήριο μου λέει και βγήκε έξω κάτι να πάρει, αυτό μου είπε τώρα ο λογιστής. Δεν ξέρω τώρα τι… Δεν έχω στοιχεία να ξέρω τι είδα. Αυτό τους έχω πει. Πρέπει να τακτοποιηθεί, να το δούμε.
Στέλεχος: …
Πλοίαρχος: Ντάξει. Τράβηξε με στην μπούκα Σ.
Σημειώνεται ότι η ανακρίτρια Πειραιά έδωσε εντολή ανάκτησης όλων των συνομιλιών από το Λιμενικό και λεπτομερή απομαγνητοφώνησή τους.