Πήλιο: Βρέθηκαν δύο σοροί - Πιθανόν να ανήκουν στο ζευγάρι των Αυστριακών

Είχαν έρθει στην Ελλάδα για να παντρευτούν - «Κλειδί» ένα τατουάζ

Αυξάνεται ο απολογισμός των νεκρών από την κακοκαιρία Daniel στη χώρα μας, καθώς βρέθηκαν δύο ακόμα σοροί στο Πήλιο, που πιθανολογείται ότι ανήκουν στο ζευγάρι των Αυστριακών που αγνοείται.  

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, την περασμένη Παρασκευή είχε ξεβραστεί στην παραλία Θεοτόκος στον οικισμό Λυρή του νοτίου Πηλίου το πτώμα μιας γυναίκας. 

Πλημμύρες: Αυτό είναι το νιόπαντρο ζευγάρι που αγνοείται στο Πήλιο

Η σορός είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Βόλου για νεκροψία – νεκροτομή. Αρχικά κλήθηκε για αναγνώριση ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, όμως η κατάσταση της σορού δεν τον βοήθησε να καταλάβει εάν πρόκειται γι’ αυτήν.

H Αυστριακή που βρέθηκε τελικά νεκρή στο Πήλιο μετά την κακοκαιρία Daniel

H Αυστριακή που βρέθηκε τελικά νεκρή στο Πήλιο μετά την κακοκαιρία Daniel

Αναμένονταν για το λόγο αυτό να φτάσουν στη χώρα μας τα αδέλφια της γυναίκας για να διαπιστώσουν αν επρόκειτο για την αδελφή τους.

 

 

Κακοκαιρία Daniel: Θρίλερ με ζευγάρι νεόνυμφων Αυστριακών που αγνοείται

Παράλληλα, χθες βρέθηκε στην παραλία Μουρτιά η σορός ενός άνδρα, που δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί. Αν τελικά πρόκειται για τον άτυχο Φίλιπ αυτό θα φανεί από τα αποτελέσματα του DNA που έχει αποσταλεί σε ειδικά εργαστήρια. Επίσης ένα τατουάζ που έχει στο σώμα του ο άνδρας, ενδέχεται να βοηθήσει στην προσπάθεια της ταυτοποίησης, μέσω αναγνώρισης από οικείο πρόσωπο, που μπορεί να λάβει από την ελληνική πρεσβεία σχετικές φωτογραφίες.  

Το ζευγάρι των Αυστριακών είχε παντρευτεί στο Πήλιο κι έκανε τον μήνα του μέλιτος

Το ζευγάρι είχε πρόσφατα παντρευτεί κι έκανε το ταξίδι του μέλιτος στα Ποτιστικά του Πηλίου, όπου τους βρήκε η κακοκαιρία Daniel. 

Σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν το σπίτι που είχαν μισθώσει, καθώς είχαν τα δώρα του γάμου τους. Όμως οι ορμητικοί χείμαρροι παρέσυραν τα πάντα στο πέρασμά τους. 

Έξι ημέρες μετά, στις 11 Σεπτεμβρίου, βρέθηκε στην παραλία Ποτιστικά η τσάντα της γυναίκας και η φωτογραφική μηχανή του συζύγου της.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top