Πλημμύρες: Αυτό είναι το νιόπαντρο ζευγάρι που αγνοείται στο Πήλιο

Είχαν έρθει από την Αυστρία στην Ελλάδα για να παντρευτούν

Η ιστορία του ζευγαριού από την Αυστρία που γνωρίστηκε και παντρεύτηκε στο Πήλιο και σήμερα αγνοείται μετά τις φονικές πλημμύρες / Βίντεο Alpha

Ένα νιόπαντρο ζευγάρι από την Αυστρία, ο Φίλιπ και η Μικαέλα, είναι τα δύο άτομα που αγνοούνται στο Πήλιο μετά τις καταστροφικές πλημμύρες. Είχαν έρθει στο μέρος που γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν για να παντρευτούν, όμως η μοίρα είχε άλλα σχέδια για αυτούς.

Κακοκαιρία Daniel: Θρίλερ με ζευγάρι νεόνυμφων Αυστριακών που αγνοείται

Τα ίχνη του Φιλίπ και της Μικαέλα χάθηκαν στις 5 Σεπτεμβρίου από τα Ποτιστικά, όπου έμεναν. 18 ημέρες πριν το φονικό πέρασμα της κακοκαιρίας «Daniel» είχαν ενώσει τις ζωές στο μέρος που συναντήθηκαν.

Πλημμύρες: Ποιο είναι το ζευγάρι που αγνοείται στο Πήλιο

Ο Φίλιπ και η Μικαέλα παντρεύτηκαν στο Πήλιο λίγες ημέρες πριν τις καταστροφικές πλημμύρες / Φωτογραφία T live

Το τελευταίο διάστημα έμεναν σε σπίτι στα Ποτιστικά. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής T Live αρνήθηκαν να το εγκαταλείψουν, καθώς είχαν τα δώρα του γάμου τους. Όμως οι ορμητικοί χείμαρροι παρέσυραν τα πάντα στο πέρασμά τους. Έξι ημέρες μετά, στις 11 Σεπτεμβρίου, βρέθηκε στην παραλία Ποτιστικά η τσάντα της Μικαέλα και η φωτογραφική μηχανή του συζύγου της, Φιλίπ. Η τύχη των δύο παιδιών αγνοείται.

Αγνοούμενη στις πλημμύρες στο Πήλιο

Η Μικαέλα

Αγνοούμενος στις πλημμύρες στο Πήλιο

Ο Φίλιπ

Σήμερα εξετάζεται εάν η σορός μιας κοπέλας που εντοπίστηκε στην περιοχή ανήκει στη Μικαέλα. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού όπου διέμεναν κλήθηκε για αναγνώριση, ωστόσο η κατάσταση της σορού δεν τον βοήθησε να καταλάβει εάν πρόκειται για αυτή.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να έρθουν στη χώρα τα αδέλφια της κοπέλας για να δουν αν το πτώμα ανήκει στη Μικαέλα. Οι γονείς της, που επισκέπτονταν και αυτοί συχνά το Πήλιο, είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και δεν είναι σε θέση να αναλάβουν τη δύσκολη και επίπονη διαδικασία της αναγνώρισης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top