Blue Horizon: «Μακάρι να ήμουν εκεί να τον σώσω ή να πνίγω μαζί του»

Δακρυσμένος ο Μάνος Παρασχάκης στην κηδεία του 36χρονου Αντώνη

Ο θάνατος του 36χρονου Αντώνη, που πνίγηκε στο λιμάνι του Πειραιά όταν απωθήθηκε από μέλη του πληρώματος του “Blue Horizon” προκειμένου να μην επιβιβαστεί στο πλοίο, έχει προκαλέσει οργή και αποτροπιασμό.  Για τον χαμογελαστό Κρητικό που έφυγε από τη ζωή με αυτό τον απάνθρωπο τρόπο πενθεί όλη η Ελλάδα.  

Blue Horizon: Kατέρρευσε H Aδελφή Του Αντώνη: «Να πάνε φυλακή» - Video

Την περασμένη Παρασκευή έγινε η κηδεία του στον Άγιο Νικόλαο. Ο πατέρας της μικρής Μελίνας, της 4χρονης που έφυγε από τη ζωή μετά από επέμβαση για κρεατάκια, ήταν εκεί για να αποχαιρετήσει τον Αντώνη. «Θα έπεφτα εγώ στη θάλασσα για να τον σώσω» είπε στον δημοσιογράφο της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» Στρατή Λημνιό.

Με δάκρυα στα μάτια ο Μάνος Παρασχάκης για τον άδικο θάνατο του 36χρονου Αντώνη/ Αλήθειες με τη Ζήνα

Με δάκρυα στα μάτια ο Μάνος Παρασχάκης για τον άδικο θάνατο του 36χρονου Αντώνη/ Αλήθειες με τη Ζήνα

«Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παλικάρι, γελαστό. Πέθανε με ένα άδικο τρόπο, κατά κάποιο τρόπο όπως πέθανε η κόρη μου, αδίκως. Θέλω να φωνάξω για τον Αντώνη, να μην το ξεχάσετε ούτε τα κανάλια, ούτε ο κόσμος. Να βρεθεί ο κόσμος στα δικαστήρια να στηρίξει την οικογένεια. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο για τον Αντώνη. Μακάρι να ήμουν εκεί να βουτήξω να τον βγάλω ή να πνιγώ κι εγώ μαζί του» είπε δακρυσμένος ο Μάνος Παρασχάκης. 

Blue Horizon: Προφυλακιστέοι ο πλοίαρχος και ο ύπαρχος του πλοίου

«Σχεδόν 8 χρόνια μετά τον θάνατο της μικρής Μελίνας, στις 12/9 έχουμε την απολογία της κατηγορούμενης για τον άδικο θάνατο της κόρης μου. Περιμένω να δικαιωθεί επιτέλους η μνήμη του παιδιού μου» είπε ο πατέρας του κοριτσιού και ευχαρίστησε δημόσια τον Άρειο Πάγο που δεν μπήκε στα συρτάρια η υπόθεση.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top