Πειραιάς: Είχε βγάλει εισιτήριο ο 36χρονος που έσπρωξαν στη θάλασσα

Μέλος 10μελούς οικογένειας από τον Άγιο Νικόλαο ο άτυχος άνδρας

Από τον Άγιο Νικολάο της Κρήτης ήταν ο 36χρονος, Α. Κ., ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο χθες το βράδυ στο λιμάνι του Πειραιά, όταν τον έσπρωξαν από τον καταπέλτη του πλοίου Blue Horizon μέλη του πληρώματος, με αποτέλεσμα να πνιγεί. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας είχε βγάλει εισιτήριο, είχε επιβιβαστεί στο πλοίο, όμως για άγνωστο λόγο βγήκε από αυτό και προσπάθησε και πάλι να επιβιβαστεί. 

Πειραιάς: «Τον έριξαν στη θάλασσα και τον κοιτούσαν με απάθεια»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος καταγόταν από 10μελή οικογένεια, η οποία αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Ήταν ένας βιοπαλαιστής, ο οποίος εργαζόταν περιστασιακά σε διάφορες δουλειές για να στέλνει χρήματα στην οικογένειά του και ταξίδευε μεταξύ Κρήτης - Αθήνας. Το τελευταίο διάστημα εργαζόταν σε ένα οπωροπωλείο. 

 

 

Ο άνδρας κατοικούσε στις εργατικές κατοικίες στον Άγιο Νικόλαο μαζί με τις δύο αδελφές του, ενώ πρόσφατα, είχε χάσει τη μητέρα του. 

Πειραιάς: Πλήρωμα έσπρωξε 36χρονο από καταπέλτη πλοίου και σκοτώθηκε

Ήταν γνωστός στην τοπική κοινωνία, αλλά και στα πληρώματα των πλοίων, αφού ταξίδευε συχνά. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN, ο δήμαρχος του Αγίου Νικολάου σημείωσε ότι η οικογένεια του άνδρα ήταν από τις εξυπηρετούμενες του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου, ενώ σημείωσε ότι είχε εργαστεί και σαν εργάτης καθαριότητας στον Δήμο

«Το καταλαβαίνεις ότι είναι ένα παιδί που έχει ιδιαιτερότητες», είπε ο δήμαρχος, τονίζοντας ότι η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από τον θάνατο του συμπολίτη της. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 36χρονος είχε βγάλει κανονικά εισιτήριο για το Ηράκλειο. Ο υπουργός Ναυτιλίας, Μ. Βαρβιτσιώτης, μιλώντας στον ANT1 αποκάλυψε ότι ο άνδρας είχε επιβιβαστεί στο πλοίο, όμως για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο αποβιβάστηκε και προσπάθησε να επιβιβαστεί ξανά όταν είχε ξεκινήσει ήδη ο απόπλους, βρίσκοντας τραγικό θάνατο. 

Πειραιά: Για ανθρωποκτονία κατηγορούνται τέσσερα μέλη του πληρώματος

Για τον θάνατο του 36χρονου συνελήφθησαν ο πλοίαρχος, ο ύπαρχος, ο λοστρόμος κι ένας αξιωματικός καταστρώματος. 

Και οι τέσσερις κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από κοινού και θα απολογηθούν στην εισαγγελία το μεσημέρι. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top