Αλεξανδρούπολη: Έγκυος γέννησε την ώρα της εκκένωσης του νοσοκομείου

Χαμόγελα μέσα στο ασθενοφόρο την ώρα της φωτιάς

Eπίτοκος γέννησε μέσα στο ασθενοφόρο κατά τη μεταφορά της από την Αλεξανδρούπολη προς το Διδυμότειχο- κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Μέσα στον πανικό και τους καπνούς γεννήθηκε χθες ένα βρέφος στην Αλεξανδρούπολη. Το παιδάκι πήρε την πρώτη του ανάσα την ώρα της εκκένωσης του νοσοκομείου της πόλης.

Αλεξανδρούπολη: Σε πλοίο ασθενείς μετά την εκκένωση του νοσοκομείου

Η μητέρα φέρεται να ήταν το τελευταίο πρόσωπο που απομακρύνθήκε από το νοσοκομείο κατά τη διάρκεια της εκκένωσης. Η γυναίκα γέννησε στο ασθενοφόρο, κατά τη μεταφοράς της στο νοσοκομείο του Διδυμότειχου.

Αλεξανδρούπολη: Γέννησε την ώρα της εκκένωσης του νοσοκομείου

Φωτιά Αλεξανδρούπολη: Βρέφος γεννήθηκε κατά τη διάρκεια της εκκένωσης του νοσοκομείου

Φωτιά Αλεξανδρούπολη: Η δραματική εκκένωση του νοσοκομείου της πόλης

Η εκκένωση του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει λίγο μετά τις 9 και μισή το βράδυ, ωστόσο ξεκίνησε λίγο αργότερα, καθώς η φωτιά ήταν κοντά στην πόλη, υπήρχαν πυκνοί καπνοί που δημιουργούσαν έντονα προβλήματα.

Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα, 65 ασθενείς μεταφέρθηκαν με ασφάλεια εντός του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Αδαμάντιος Κοραής» στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Η απόφαση εκκένωσης πάρθηκε παρουσία του υφυπουργού Υγείας Μάριου Θεμιστοκλέους και του προέδρου του ΕΚΑΒ Νίκου Παπαευσταθίου.

Την ίδια ώρα, 11 νεογνά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Καβάλας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top