Βάρκιζα: «Θα γίνεις κανονικός άγγελος» -Θρήνος για τον Γιώργο που σκοτώθηκε

Συγκλονίζει η σύντροφος του λίγες ώρες μετά το τροχαίο

Θρήνος για τον 40χρονο Γιώργο που παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από αυτοκίνητο στη Βάρκιζα / Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Σοκαρισμένοι είναι οι συγγενείς και οι φίλοι του  Γιώργου, του 40χρονου άνδρα στο αναπηρικό αμαξίδιο που παρασύρθηκε και σκοτώθηκε μαζί με τα δύο σκυλιά του στη Βάρκιζα. «Τώρα θα γίνεις κανονικός άγγελος», έγραψε η σύντροφός του συντετριμμένη.

Το φρικτό τροχαίο σημειώθηκε στις 22.30 το βράδυ της Κυριακής στη λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου στο ρεύμα προς Αθήνα. Ένας 87χρονος οδηγός χτύπησε και παρέσυρε με το όχημα του τον άτυχο άνδρα, ο οποίος κατέληξε λίγο αργότερα στο Ασκληπειό Βούλας.

Βάρκιζα: 40χρονος σε αμαξίδιο με τα δύο του σκυλάκια παρασύρθηκε από αμάξι και σκοτώθηκε

Ο Γιώργος αγαπούσε πολύ τα δύο του σκυλάκια και τα είχε συχνά μαζί του στις βόλτες του με το αναπηρικό αμαξίδιο

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 87χρονος συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. 

Βάρκιζα: Το συγκινητικό «αντίο» της συντρόφου του 40χρονου

Συντετριμμένη είναι η σύντροφος του Γιώργου, η οποία μέσω ανάρτησής της στο Facebook αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο τον αγαπημένο της:

«Αγαπάκι μου, υπήρξες στη ζωή μου ο καλός μου άγγελος και τώρα, εξαιτίας ενός ασυνείδητου οδηγού, θα γίνεις κανονικός άγγελος. Έχασε ο κόσμος ένα από τα πιο όμορφα χαμόγελα που έχω δει και ένα από τα πιο καθαρά βλέμματα μέσα από τα πιο γλυκά μάτια που μπορεί να έχει άνθρωπος. Ο κόσμος έχασε ένα από τα ωραιότερα πλάσματα μέσα κι έξω. Σ' ευχαριστώ για όλα. Σ' αγαπώ πολύ και, όπως σου έχω ξαναπεί, για πάντα. Θα ζεις μέσα στην καρδιά μου».

Βάρκιζα: Νεκρός 40χρονος σε αμαξίδιο που παρασύρθηκε από ηλικιωμένο οδηγό

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top