Κρήτη: 82χρονη βρήκε τον έρωτα και αρραβωνιάστηκε 41χρονο

Ετοιμάζουν τρικούβερτο γαμήλιο γλέντι

Μια 82χρονη από το χωριό Κρότος του Δήμου Γόρτυνας στην Κρήτη κι ένας 41χρονος βρήκαν τον έρωτα ο ένας στο πρόσωπο του άλλου και ετοιμάζονται να συνεχίσουν την υπόλοιπη ζωή τους μαζί. 

Η Παρασκιώ και ο Κωστής είναι και οι δύο κτηνοτρόφοι και γνωρίστηκαν στον Κρότο. Μάλιστα όπως αναφέρει το ekriti.gr προχώρησαν στην επισημοποίηση της σχέσης τους, πραγματοποιώντας αρραβώνα με καλεσμένους τους φίλους του γαμπρού και τον παππά του χωριού. 

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά! Ζευγάρια με διαφορά ηλικίας που άντεξαν στον χρόνο

«Εγώ θα κάνω το γάμο. Θα καλέσω 2.500 χιλιάδες άτομα και θα βάλω 100 κουμπάρους», είπε ο Κωστής.

Όσο για τη γνωριμία του με την Παρασκιώ τόνισε:

«Στην αρχή δεν πήγε το μυαλό μου στην Παρασκιώ, στην συνέχεια όμως όσο περνούσε ο καιρός και τη γνώριζα καλύτερα , κάτι έκανε “κλικ” μέσα μου. Η γυναίκα αυτή παρά τη διαφορά ηλικίας κατάλαβα ότι μου άρεσε».

Τελικά, τι συμβαίνει στο μυαλό του όταν είναι ερωτευμένος;

Η Παρασκιώ πάλι στην αρχή δεν ενέδωσε στο φλερτ του Κωστή, και του έλεγε συνεχώς ότι θα μπορούσε να ήταν γιος της.

Εκείνος όμως δεν πτοήθηκε και συνέχισε την πολιορκία μέχρι να καταφέρει να την κατακτήσει. 

Αυτό είναι το μυστικό για μία επιτυχημένη σχέση - Κι είναι τόσο απλό

«Στην αρχή νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα. “Είναι αταίριαστο”, του έλεγα , “θα μπορούσε να είσαι και κοπέλι μου”. Όμως αυτός επέμενε. Είδα ότι αυτά που έλεγε τα εννοούσε, τι να κάνω λοιπόν, πείστηκα ,του είπα το “ναι” και από τότε είμαστε μαζί», είπε η 82χρονη. 

Το ζευγάρι έχει κάνει συζητήσεις για το μέλλον. 

«Ο Κωστής μου είπε ότι για διάφορους λόγους δε θέλει κι αυτός παιδιά, θέλει μόνο να περνάμε καλά και να κάνουμε παρέα ο ένας στον άλλο κι ό,τι κάνει από δω και πέρα είναι δικό του. Να έχουμε υγεία και να είμαστε καλά. Είναι καλό παιδί, δε θέλει να με στεναχωρεί, είναι καλόχαρος. Από τότε, τώρα και 15 μέρες μένουμε μαζί», πρόσθεσε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top