Ο έρως χρόνια δεν κοιτά! Ζευγάρια με διαφορά ηλικίας που άντεξαν στον χρόνο

Είναι ευτυχισμένα μαζί και πολύ ερωτευμένα

Η ηλικία δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένας αριθμός, ο οποίος σίγουρα δεν παίζει κανέναν ρόλο στις ανθρώπινες σχέσεις. 

Τα παρακάτω ζευγάρια επιβεβαιώνουν ότι «ο έρως χρόνια δε κοιτά», αφού είναι μαζί και ευτυχισμένοι εδώ και πολλά χρόνια. Πολλοί πίστευαν ότι η σχέση τους δε θα αντέξει για πολύ, αλλά τους διέψευσαν με τον καλύτερο τρόπο!

Ρούλα Ρέβη – Αποστόλης Τότσικας 

Η Ρούλα Ρέβη περνάει τον Αποστόλη Τότσικα εννέα χρόνια! Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2007 και από τότε είναι αχώριστοι! Ο ένας πάντα στηρίζει τον άλλον. Η γνωστή φωτογράφος δε λείπει ποτέ από τις θεατρικές πρεμιέρες του συντρόφου της, ενώ και εκείνος δε χάνει τις εκθέσεις φωτογραφίας της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Λύσσαξατε !!!!! Πάρτε το!!! #10yearchallenge

A post shared by Roula Revi (@roula.revi) on

Στις 26 Ιουνίου του 2014 παντρεύτηκαν μυστικά στο Λος Άντζελες και μετά από έναν χρόνο, τον Σεπτέμβριο του 2015 έφεραν στον κόσμο δυο πανέμορφα μικρά αγγελούδια. Τον Άγγελο και την Ειρήνη.

Ρέβη - Τότσικας

Ρούλα Ρέβη – Αποστόλης Τότσικας / Φωτογραφία: Instagram

Η γνωστή φωτογράφος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα», απάντησε στα σχόλια που ακούει κατά καιρούς για τη διαφορά ηλικίας που έχει με τον ηθοποιό. 

«Με ενοχλεί αν με ρωτήσει κάποιος για λόγους κουτσομπολιού, που το αντιλαμβάνεσαι, γιατί δεν είμαι και χαζή. Όταν με ρωτάει μια γυναίκα, που συνήθως γυναίκες με ρωτάνε στα social media «Πώς αισθάνομαι για αυτό», ή «Πώς έγινε αυτό;», μου αρέσει να της απαντήσω, γιατί αισθάνομαι ότι μπορεί και εκείνη να ήθελε να της συμβεί».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Καλημερα καλό σκ! Έτσι ξυπνάμε εδώ και 11 χρόνια! Χτες μια κοπέλα με@σκυλοβρισε με τα χειρότερα λόγια και όταν την ρώτησα γιατί μου είπε πως ζηλεύει! Στη ζωή μου δεν έχω ζηλέψει ποτέ γυναικα και το έχω αποδείξει μέσα από τη δουλειά μου! Έχω ζηλέψει μυαλά και μόρφωση ! Τίποτα άλλο και υπόσχομαι πως έτσι και θα παραμείνω ! !!!! Σας υ χαριστώ τους υπόλοιπους για τα υπεροχα σχόλια σας ❤️🙏#

A post shared by Roula Revi (@roula.revi) on

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Έτυχε αυτό. Δεν ήταν κάτι που έψαξα ή ψάξαμε με τον Αποστόλη. Έτυχε εγώ να είμαι μεγαλύτερη και εκείνος μικρότερος. Δεν μου είχε ξανασυμβεί πριν στη ζωή μου και δεν ξέρω αν θα μου ξανασυνέβαινε ποτέ.».

Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς έχουν, επίσης, εννέα χρόνια διαφορά, ωστόσο αυτό δεν τους πτόησε και είναι μαζί 22 ολόκληρα χρόνια! Έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον Δημήτρη, ο οποίος σήμερα είναι 20 ετών!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MY KING ❤️🤴❤️

A post shared by Dionisis Sxoinas (@dionisis_sxoinas) on

Ποιος θα ξεχάσει την… «ιστορική» πρόταση γάμου του Διονύση στην Καίτη στην εκπομπή «Μπράβο» της Ρούλας Κορομηλά! Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1997 και στις 11 Νοεμβρίου του 1999 απέκτησε τον γιο του που είναι φτυστός με τον μπαμπά. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

20 χρόνια μαζί ❤️

A post shared by Dionisis Sxoinas (@dionisis_sxoinas) on

«Ο Διονύσης, αν και μικρότερός μου, ποτέ δεν με έκανε να νιώσω αυτή τη διαφορά, ούτε κι εγώ δίνω σημασία στα στερεότυπα μιας κοινωνίας του παρελθόντος που ήθελε τον άντρα μεγαλύτερο από τη γυναίκα, κάτι που έχει πια αντιστραφεί. Όσον αφορά στο χρόνο, δε θέλω να τον προλάβω, αλλά να στέκομαι απέναντί του με αξιοπρέπεια, γιατί μου έχει φερθεί με μεγάλο σεβασμό και γενναιοδωρία. Είμαι κατά των πλαστικών, δε θα ήθελα να παραμορφωθώ», είχε δηλώσει η τραγουδίστρια στο περιοδικό People.

Ελεονώρα Μελέτη - Θοδωρής Μαροσούλης 

Η παρουσιάστρια τον γνώρισε τον Φεβρουάριο του 2017 σε μια θεατρική παράσταση του Νίκου Μουτσινά. Από τότε έγιναν ζευγάρι, μέσα σε έναν χρόνο παντρεύτηκαν και απέκτησαν τον καρπό του έρωτά τους, τη μικρή Αλεξάνδρα, η οποία γεννήθηκε στις 13 Απριλίου του 2018.

Η ίδια η παρουσιάστρια έχει δηλώσει ότι έχουν πέντε χρόνια διαφορά, αλλά δεν την ενοχλεί καθόλου, μιας και εκείνη νιώθει μικρότερή του.

Ελεονώρα Μελέτη - Θοδωρής Μαροσούλης

Ελεονώρα Μελέτη - Θοδωρής Μαροσούλης / Φωτογραφία: ΝDP

Ελεονώρα Μελέτη - Θοδωρής Μαροσούλης / Φωτογραφία: ΝDP

Ελεονώρα Μελέτη - Θοδωρής Μαροσούλης / Φωτογραφία: ΝDP

Χάρης Χριστόπουλος - Ανίτα Μπραντχούμπερ

O Χάρης Χριστόπουλος και η αγαπημένη του Ανίτα Μπραντχούμπερ αποφάσισαν να παντρευτούν μετά από 15 χρόνια σχέσης, το καλοκαίρι που μας πέρασε σε μια παραμυθένια τελετή!

Ανίτα Μπραντ

H Ανίτα Μπραντχούμπερ την ημέρα του γάμου της/ Φωτογραφία: Instagram

Χάρης Χριστόπουλος - Ανίτα Μπραντχούμπερ

Χάρης Χριστόπουλος - Ανίτα Μπραντχούμπερ / Φωτογραφία: Instagram

Χάρης Χριστόπουλος - Ανίτα Μπραντχούμπερ / Φωτογραφία: Instagram

Χάρης Χριστόπουλος - Ανίτα Μπραντχούμπερ / Φωτογραφία: Instagram

Ο γνωστός φωτογράφος περνάει την make up artist 20 χρόνια, όμως αυτό ποτέ δεν υπήρξε εμπόδιο στην σχέση τους.

Η Ανίτα ήρθε στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο του 2003. Εργαζόταν ως μοντέλο, έχοντας στόχο να κάνει πολλά ταξίδια. Για εκείνη αυτό ήταν το ιδανικό και έτσι ξεκίνησε να φτιάξει το book της και έκανε το πρώτο μεγάλο ταξίδι της στη χώρα μας. Είχε σκοπό να μείνει μόνο δύο μήνες, αλλά τη δεύτερη μέρα της παραμονής της γνώρισε τον Χάρη και έτσι έμεινε στα μέρη του...

Σταύρος Ξαρχάκος - Ηρώ Σαΐα 

Δεκαπέντε χρόνια είναι ζευγάρι ο Στάυρος Ξαρχάκος και η Ηρώ Σαΐα. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε πριν 7,5 χρόνια σε μια σεμνή και ρομαντική τελετή στη Βάρκιζα, έχει αποδείξει ότι ο έρωτάς του παραμένει αναλλοίωτος στον χρόνο. Μάλιστα, τα έξι ετών σήμερα διδυμακια τους, αποτελούν την επισφράγιση της αγάπης τους.

Γιώργος Βογιατζής - Ντιάνα Σκόριτς

Η Ντιάνα είναι η τρίτη σύζυγος του 76χρονου καταξιωμένου διεθνώς ηθοποιού, με την οποία παντρεύτηκε το 2005 κι έχουν ηλικιακή διαφορά 35 χρόνων.

NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top