Καύσωνας: Άρχισε η «μάχη» της ξαπλώστρας - «Καίνε» οι τιμές στην Αττική

Πόσο κοστίζει το σετ σε γνωστές παραλίες

Σε επιφυλακή είναι οι δήμοι στο παραλιακό μέτωπο της Αττικής εξαιτίας του καύσωνα. Την ίδια ώρα, αρκετοί είναι οι συμπολίτες μας, αλλά και οι ξένοι που κάνουν κρατήσεις ώστε να εξασφαλίσουν μια θεση στην ξαπλώστρα τις καυτες μερες που ερχονται Ενδεικτικό της ζήτησης, είναι ότι από τις 12 το πρωί σε γνωστά beach bars δεν υπήρχε ομπρέλα ελεύθερη ούτε για δείγμα.

Καύσωνας Κλέων: Οι οδηγίες που δόθηκαν στα νοσοκομεία

Η «μάχη» της ξαπλώστρας άρχισε με την έναρξη του καύσωνα στις παραλίες της Αττικής. Όποιος έμπαινε σήμερα, Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι στην εφαρμογή για να κάνει κράτηση ξαπλώστρας έβλεπε σε πολλά beach bars του παραλιακού μετώπου της Αττικής την ένδειξη: «Η παραλία είναι γεμάτη αυτή την ημέρα, επιλέξτε άλλη ημερομηνία».

Καύσωνας Κλέων: Δυνατότητα τηλεργασίας σε δημόσιο - ιδιωτικό τομέα 

«Καίει» η τιμή της ξαπλώστρας στα beach bars 

Οι τιμές για τις ξαπλώστρες στις παραλίες του Αλίμου και της Βάρκιζας «καίνε», με τα σετ να ξεκινούν στα beach bars από 15 ευρώ, στη Βούλα «ανεβαίνουν» στα 60 ευρώ, ενώ στη Βουλιαγμένη ζητούν έως και 125 ευρώ για μια ξαπλώστρα! 

Καύσωνας: Ανοίγουν παραλίες οι δήμοι

Την ίδια ώρα, οι δήμοι είναι σε συνεχή επαφή με τη δημοτική αστυνομία και την πολιτική προστασία και παίρνουν μέτρα για να ανακουφίσουν τους πολίτες από τις καυτές θερμοκρασίες.

Οι παραλίες της Γλυφάδας είναι όλες ανοιχτές και τις διαχειρίζεται ο δήμος, ενώ παρέχονται δωρεάν όλες οι υποδομές, με ομπρέλες, ντουζιέρες και αποδυτήρια.

Στον Άλιμο, το δημοτικό λεωφορείο κάνει δρομολόγια μέσα στην πόλη, παίρνει τον κόσμο και τον κατεβάζει στις δημόσιες παραλίες.

Κλείνουν παραλίες στη Μύκονο

Όμως την ώρα που πολλοί δήμοι ανοίγουν τις παραλίες και διευρύνουν τα ωράρια, προκειμένου ο κόσμος να έχει πρόσβαση στη θάλασσα για μια ανάσα δροσιάς, στη Μύκονο κάποιοι τις κλείνουν.

Όπως έγινε στην παραλία στη Λία με αφορμή την άφιξη του γνωστού χολιγουντιανού ηθοποιού, Τζορτζ Κλούνεϊ. Ο σταρ έφυγε, όμως νο χωρος μπαζώθηκε, τοποθετήθηκαν βράχοι και σχοινιά και πλέον όσοι φτάνουν στην περιοχή, είναι υποχρεωμένοι να παρκάρουν πάνω στον δρόμο ή στον χώρο που ανήκει σε εστιατόριο.

Παρά την έκκληση πολιτών στις αρχές να παρέμβουν, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Star, οι βράχοι και τα σχοινια παραμένουν στην παραλία!

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top