Χανιά: Πώς οι αστυνομικοί έσωσαν το βρέφος που άφησαν οι γονείς στο αμάξι

Είχαν πάει βόλτα – Σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος τους

Οι αστυνομικοί, που ειδοποιήθηκαν, έσπασαν το τζάμι και έσωσαν το βρέφος, το οποίο θα μπορούσε να βρει τραγικό θάνατο / Βίντεο: ΑΝΤ1

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως γονείς άφησαν βρέφος κλειδωμένο σε αυτοκίνητο στα Χανιά, το οποίο σώθηκε από αστυνομικούς.

Οι Ιάπωνες τουρίστες είχαν πάει βόλτα στο ενετικό λιμάνι της πόλης με το άλλο τους παιδί και άφησαν το βρέφος μέσα στο όχημα.

Χανιά: Κλείδωσαν το μωρό στο αμάξι και πήγαν βόλτα

Οι αστυνομικοί, που ειδοποιήθηκαν, έσπασαν το τζάμι και έσωσαν το βρέφος, το οποίο θα μπορούσε να βρει τραγικό θάνατο λόγω της ασφυκτικής ατμόσφαιρας που δημιουργείται εντός του αυτοκινήτου.

Ρέθυμνο: Σε κρίσιμη κατάσταση 12χρονος που πνίγηκε και τον επανέφεραν

«Ήταν μία περιπολία των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ γύρω στις 8:30 το απόγευμα της Κυριακής, όταν ειδοποιήθηκαν για την περιοχή του Ξενία στη δυτική τάφρο. Εκεί είδαν μέσα σε ένα κλειδωμένο αυτοκίνητο με κλειστά τζάμια ένα μωρό που έκλαιγε. Κλειστά παράθυρα, όλα κλειστά, με 35, 36 βαθμούς που είχε καταλαβαίνετε πως αν δεν προλάβαιναν ίσως το παιδάκι να ήταν νεκρό», είπε ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων στα Χανιά, Νίκος Ξανθουδάκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Λευκάδα: Αγοράκι κατάπιε σφήκες, πίνοντας πορτοκαλάδα - Το έσωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Όπως είπε ο ίδιος, οι γονείς γύρισαν μετά από λίγο με το άλλο τους παιδί και συνελήφθησαν αμέσως για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Φρίκη στην Κρήτη: Ακρωτησίασαν σκύλο και τον έδεσαν στα σκουπίδια

«Όταν πήγαν οι αστυνομικοί και τους μίλησαν, δεν μίλησαν.. Έμειναν άφωνοι, με επιφύλαξη σαν να μη συνέβαινε τίποτα», σημείωσε.

Οδηγήθηκαν στο αυτόφωτο και σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος τους, ενώ αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι να δικαστούν, μετά από αυστηρές συστάσεις.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top