Κήποι: Πέθανε ο 57χρονος που τον παρέσυρε αυτοκίνητο στο τελωνείο

«Τον έριξε κάτω και τον πάτησε. Δε γυρίζει πίσω», λέει ο γιος του

Κήποι: Πέθανε Ο 57χρονος Που Παρασύρθηκε Από ΙΧ

Κατέληξε τελικά ο 57χρονος πατέρας τριών παιδιών από τον Έβρο, ο οποίος παρασύρθηκε από ΙΧ το οποίο οδηγούσε 33χρονος Τούρκος στο τελωνείο των Κήπων

Όπως έγινε γνωστό, ο αγρότης από τη Γεμιστή Φερών βρισκόταν σε μια ουρά αυτοκινήτων, μήκους 30 μέτρων και ζήτησε από τους άλλους οδηγούς να του παραχωρήσουν σειρά για να στρίψει αριστερά στην παρακαμπτήριο για να πάει στο χωριό του. 

Κήποι: Τσακώθηκαν για τη σειρά στο τελωνείο και τον παρέσυρε με το ΙΧ

Τότε ξεκίνησε καβγάς με τον 33χρονο κάτοικο Γαλλίας με καταγωγή από την Τουρκία να φέρεται να τον χτυπά με λοστό και στη συνέχεια να περνά από πάνω του με το αυτοκίνητό του. 

Ο 57χρονος υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εσωτερική αιμορραγία και η κατάστασή του, σύμφωνα με τους γιατρούς, είναι μη αναστρέψιμη. 

«Εμένα ο πατέρας μου από την Εγνατία μόλις έφθασε κοντά στο τελωνείο είχε 1 χλμ. ουρά από τα σύνορα. Πήγε από τη δεξιά λωρίδα και κάπου στη μέση μίλησε με κάποιους Τούρκους για να περάσει και να βγει από την έξοδο που κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει εκεί ανοιχτή λωρίδα. Του είπε του Τούρκου να κάνει στην άκρη, αυτός δεν έκανε, πάτησε το γκάζι, τον έριξε κάτω και τον πάτησε τον άνθρωπο, έτσι απλά κι εμένα ο πατέρας μου δε θα γυρίσει πίσω», είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και την Κατερίνα Ρίστα ο γιος του 57χρονου.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 33χρονο, κατέσχεσε το όχημά του και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο. 

Ο 33χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή στην Αλεξανδρούπολη την Τρίτη το πρωί.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top