Χαλκιδική: «Τα παιδιά είναι ό,τι έχει απομείνει», λέει ο πατέρας του δράστη

Πώς ζουν σήμερα τα παιδιά που έχασαν μητέρα και πατέρα

Σχεδόν δύο μήνες έχουν περάσει από τη γυναικοκτονία στη Χαλκιδική, όπου ένας άνδρας σκότωσε τη σύζυγό του μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού τους. Ο πατέρας του δράστη μίλησε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα για τον Γολγοθά που ανεβαίνει η οικογένεια έκτοτε.

Χαλκιδική: «Είδα το παιδί μες στα αίματα, φώναζε παππού»

Ενάμισης μήνας έχει περάσει από την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε στη Στρατονίκη Χαλκιδικής, όπου ένας 36χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τη 39χρονη σύζυγό του με κυνηγετική καραμπίνα και μετά έβαλε τέλος στη ζωή του. 

Χαλκιδική: Σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε

Μπροστά στο φρικτό περιστατικό ήταν ο 8χρονος γιος τους με κινητικά προβλήματα, ενώ η μεγαλύτερη κόρη τους έλειπε εκείνη την ώρα από το σπίτι. Το ανήλικο παιδί νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, καθώς είχε τραυματιστεί από τα σκάγια, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί σοβαρά. 

Την επιμέλεια των δύο παιδιών έχει αναλάβει σήμερα ο θείος τους, αδελφός της αδικοχαμένης μητέρας τους.

Χαλκιδική: «Δεν ξέρω αν θα επουλωθούν τα τραύματα στην ψυχή του παιδιού»

Χαλκιδική: «Τα παιδιά είναι ό,τι έχει απομείνει»

Λίγο καιρό μετά την τραγωδία, ο πατέρας του δράστη και αυτόχειρα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα και τον Στρατή Λημνιό. Περιέγραψε πώς ζουν μετά την τραγωδία που τους σημάδεψε και ζητά την αποσφράγιση του σπιτιού του ζευγαριού, όπου συνέβησαν όλα.

Χαλκιδική: Αποσωληνώθηκε ο 8χρονος – Αγωνία για την ψυχική του υγεία

«Ακόμα το σπίτι είναι κλειστό. Θέλουμε να μπούμε μέσα να το καθαρίσουμε, η γραφειοκρατία είναι μεγάλη... Κάθε μέρα περνάω 10 φορές απ΄έξω και το βλέπω κλειστό», δήλωσε.

Χαλκιδική: 36χρονος σκότωσε τη σύζυγό του μπροστά στα μάτια του παιδιού του

Αναφερόμενος στην υγεία του εγγονού του ανέφερε: «Πέρασε δύσκολα. Έκανες κάποιες πλαστικές, όμως τώρα έχει επιστρέψει. Είναι με τους άλλους παππούδες του πλέον. Τα παιδιά είναι ό,τι έχει μείνει», είπε με δάκρυα στα μάτια.

Τέλος, μιλώντας για τα αίτια της τραγωδίας, επεσήμανε ότι δε γνώριζε ότι είχαν προβλήματα και ότι τα παιδιά πλέον βρίσκονται σε καλά χέρια.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top