Ζάκυνθος: Πρόστιμο 30.000​​​​​​​€ στον 75χρονο που έσερνε τον σκύλο του

«Τα αδέσποτα τα μαζεύει, τα ταΐζει, τα προσέχει» υποστήριξε φίλος του

Ρεπορτάζ του Star για την κακοποίηση του σκύλου στη Ζάκυνθο

Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο 75χρονος οδηγός που απαθανατίστηκε να σέρνει από τον κοτσαδόρο του αυτοκινήτου τον σκύλο του, στη Ζάκυνθο. Στον οδηγό επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ.

Ζάκυνθος: Έσερνε σκυλάκι δεμένο με σύρμα από τον κοτσαδόρο του αυτοκινήτου

Το βίντεο που βγήκε στο φως της δημοσιότητας δείχνει τον βασανισμό που υπέστη το ζωάκι, το οποίο ήταν δεμένο με σύρμα στον κοτσαδόρο. Σημειώνεται ότι ο οδηγός υποστήριξε πως το είχε στο πορτ παγκάζ κι εκείνο βγήκε και κρεμάστηκε.

«Τα αδέσποτα τα μαζεύει, τα ταΐζει, τα προσέχει. Από το ίδιο πιάτο τρώει το σκυλί με αυτόν. Του έφυγε από το πορτ παγκάζ και κρεμάστηκε» είπε φίλος του 75χρονου στο Live news.

Ο τραυματισμένος σκύλος μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο και δεν κινδυνεύει η ζωή του/ Live news

Ο τραυματισμένος σκύλος μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο και δεν κινδυνεύει η ζωή του/ Live news

O 75χρονος υποστήριξε πως ο σκύλος ήταν αδέσποτος, αλλά μετά τη δημοσιοποίηση του συμβάντος μια οικογένεια εμφανίστηκε, λέγοντας πως είναι δικό της και το θέλει πίσω.

Ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης, σε ανάρτησή του στο Twitter, έγραψε για το περιστατικό: «Με άμεσες ενέργειες της ΕΛ.ΑΣ., ο δράστης έχει ήδη συλληφθεί και θα του επιβληθούν οι προβλεπόμενες ποινές. Τέτοιες αντικοινωνικές συμπεριφορές δε γίνονται αποδεκτές».


Ο τραυματισμένος σκύλος μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο και δεν κινδυνεύει η ζωή του. Τα καψίματα στα πέλματα όμως, δεν του επιτρέπουν να σταθεί ακόμα και να περπατά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top