Εκλογές 2023: Γέμισαν πλοία και ΚΤΕΛ οι ετεροδημότες

«Δεν πέφτει καρφίτσα» σε λιμάνια και σταθμούς λεωφορείων

Πλοία και λεωφορεία αναχωρούν γεμάτα από ετεροδημότες για κοντινούς προορισμούς και όχι μόνο. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που βρίσκουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να συνδυάσουν ψήφο και λίγες στιγμές χαλάρωσης. Μέχρι το απόγευμα είχαν φύγει από την Αθήνα πάνω από 50 χιλιάδες αυτοκίνητα.

Επαναληπτικές εκλογές 2023: Υπολογίστε πόσες ημέρες άδειας δικαιούστε

Τα πλοία από το λιμάνι του Πειραιά αναχωρούν με πληρότητα που φτάνει το 100% και για τον λόγο αυτοό έχουν προστεθεί πολλά έκτακτα δρομολόγια.

Ούτε κάθισμα κενό στα ΚΤΕΛ

Στον σταθμό των υπεραστικών λεωφορείων επικρατούσε το αδιαχώρητο και μάλιστα προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ετεροδημότες, υπήρξαν πολλά έκτακτα δρομολόγια.  

Τουλάχιστον 1.000 δρομολόγια θα γίνουν το τριήμερο, ενώ πολλά νέα παιδιά πηγαίνουν στην ιδιαίτερη πατρίδα τους να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Με τι καιρό θα ψηφίσουμε

Ο καιρός θα είναι σύμμαχος σε όσους αποφασίσουν να ταξιδέψουν προς τις ιδιαίτερες πατρίδες τους. Σύμφωνα με τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά, η έξοδος των εκδρομέων θα γίνει χωρίς προβλήματα σήμερα και αύριο, Σάββατο, σε στεριά και θάλασσα. 

Οι βοριάδες στο Αιγαίο δε θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ, στο Ιόνιο τα 4 και τοπικά τα 5, ενώ από πλευράς καιρικών φαινομένων σήμερα θα εκδηλωθεί αστάθεια μόνο στις ορεινές περιοχές της χώρας.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top