«Επιχείρηση Καθαρές Θάλασσες» από την AVIN και τη Motor Oil

Καθαρισμός της παραλίας του Σχοινιά

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η AVIN συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα «PARALIES». Οι εργαζόμενοι της εταιρίας του Ομίλου της Motor Oil, μαζί με τον χρυσό Ολυμπιονίκη στην κωπηλασία, Στέφανο Ντούσκο, μάζεψαν απορρίμματα από την παραλία και δεσμεύτηκαν για τον τακτικό καθαρισμό της.

Μια Ζεστή Αγκαλιά: Η AVIN στηρίζει το έργο της Ithaca

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης Στέφανος Ντούσκος μαζί με εργαζόμενους της AVIN και του Ομίλου της Motor Oil καθαρίζουν την παραλία του Σχοινιά από απορρίμματα. «Βρίσκομαι δίπλα τους, ελπίζω να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο η ενέργεια αυτή» είπε ο Στέφανος Ντούσκος.

AVIN Επιχείρηση Καθαρές Θάλασσες

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας Στέφανος Ντούσκος  

«Στόχος μας είναι να κρατήσουμε μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Αττικής καθαρή από πλαστικά και απορρίμματα. Είναι στη φιλοσοφία της AVIN άλλωστε να σχεδιάζει δράσεις με θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον» δήλωσε η κ. Μαρία Κανάκη, Head of Marketing AVIN. 

Η Motor Oil ενισχύει τη στήριξη στο δασικό φυτώριο της Αμυγδαλέζας 
 

Στόχος του project PARALIES, στο οποίο συμμετέχει η AVIN από το 2021, είναι η μείωση των επιπτώσεων της ανθρώπινης παρουσίας στο οικοσύστημα των παραλιών και η αύξηση του βαθμού απόδοσης της ανακύκλωσης.

AVIN Επιχείρηση Καθαρές Θάλασσες

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η AVIN συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα «PARALIES»

Η AVIN Χορηγός του χρυσού Ολυμπιονίκη Στέφανου Ντούσκου

«Το όλο project έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει το κοινό. Κάθε μέρα οι καθαριστές συνεργάτες μας περπατούν στην παραλία και μαζεύουν  σκουπίδια, ενώ ανά 200 μέτρα τοποθετούμε κάδους» σημείωσε από την πλευρά του ο ιδρυτής του project PARALIES, Κλεάνθης Νικολαϊδης. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top