Μια Ζεστή Αγκαλιά: Η AVIN στηρίζει το έργο της Ithaca

Εθελοντές της εταιρείας θα βρίσκονται στην πλατεία Κουμουνδούρου

Avin Μια ζεστή αγκαλιά

Τον Νοέμβριο, στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής υπευθυνότητας της AVIN, εθελοντές της εταιρείας θα βρίσκονται στην πλατεία Κουμουνδούρου για να υποστηρίξουν και να βοηθήσουν το έργο της Ithaca, το οποίο η εταιρεία στηρίζει ήδη προσφέροντας τις ετήσιες ανάγκες σε καύσιμα.

Avin: η δράση Μια Ζεστή Αγκαλιά

Avin: η δράση Μια Ζεστή Αγκαλιά

Η αρχή έγινε την Τρίτη 8 Νοεμβρίου, με τους εργαζόμενους της AVIN να προσφέρουν ένα «πακέτο ζεστασιάς» για το χειμώνα, με σακίδιο, αντιανεμικό, ισοθερμικό κολλάν, κουβέρτα και θερμός στους συνανθρώπους μας που επισκέφθηκαν το κινητό πλυντήριο ρούχων. Επιπλέον μοιράστηκαν ζεστά ροφήματα, μπισκότα και μπάρες δημητριακών.  Η ενέργεια, με τίτλο «Μια Ζεστή Αγκαλιά», θα επαναληφθεί και τις Τρίτες 15, 22 και 29 Νοεμβρίου. 

Από τη δράση της AVIN με εθελοντές

Από τη δράση της AVIN με εθελοντές 

Η Μη-Κερδοσκοπική Οργάνωση Ithaca, ιδρύθηκε το 2015 και δραστηριοποιείται στο χώρο της παροχής υπηρεσιών και υποστήριξης αστέγων και άλλων ευάλωτων ομάδων. Επιπλέον, η Ithaca λειτουργεί την, πρώτη στην Ευρώπη, κινητή μονάδα πλυντηρίου ρούχων για τον άστεγο πληθυσμό και προσφέρει υπηρεσίες επανένταξης, με στόχο τη μείωση του κοινωνικού αποκλεισμού που υφίστανται οι άστεγοι. Μέχρι σήμερα έχει βοηθήσει πάνω από 8.000 ανθρώπους.   

Avin: η πρωτοβουλία Μια Ζεστή Αγκαλιά

Avin: η πρωτοβουλία Μια Ζεστή Αγκαλιά 

Ο Γενικός Διευθυντής της AVIN, κ. Γιάννης Ραπτάκης, δήλωσε για την πρωτοβουλία: «Όλοι μας στην AVIN επικροτούμε το εξαιρετικά σημαντικό έργο της Ithaca προς την κοινωνία μας, το οποίο στηρίζουμε καλύπτοντας τις ετήσιες ανάγκες σε καύσιμα. Επειδή όμως οι πράξεις είναι ισχυρότερες από τα λόγια, τον Νοέμβριο, 20 εργαζόμενοι της εταιρείας μας θα βρίσκονται μαζί με την Ithaca για να βοηθήσουν στο έργο της έμπρακτα. Επιπλέον, προσφέρουμε στους ωφελούμενους του Ithaca και από ένα σακίδιο με χρήσιμα αντικείμενα για το χειμώνα που είναι προ των πυλών».
 

Avin: βοήθεια  με χρήσιμα είδη για τον χειμώνα

Avin: βοήθεια  με χρήσιμα είδη για τον χειμώνα    

Σχετικά με την Avin

Η AVIN, ένα από τα κορυφαία ονόματα στην ελληνική αγορά πετρελαιοειδών, ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1977. Είναι 100% θυγατρική της Motor Oil από τον Μάρτιο του 2002. Σήμερα απασχολεί πάνω από 200 εργαζόμενους, διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αποθήκευσης πετρελαιοειδών στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας και αριθμεί 640 πρατήρια καυσίμων σε ολόκληρη την Ελλάδα, 160 ιδιολειτουργούμενα και 480 συνεργαζόμενα.

Τα προϊόντα AVIN αντιπροσωπεύουν μιας ευρείας γκάμας προηγμένη τεχνολογική πρόταση. Από την έναρξη της λειτουργίας της μέχρι και σήμερα, η AVIN εφαρμόζει πιστά και σταθερά μία ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, όπου πρωταγωνιστούν το ήθος, η συνέπεια και ο σεβασμός προς τον καταναλωτή. Εναρμονιζόμενη με το πνεύμα της εποχής και την ανάγκη για την ενεργειακή μετάβαση, η Εταιρεία επενδύει στο δίκτυο σε νέες μορφές ενέργειας.

Προωθητική ενέργεια στο πετρέλαιο θέρμανσης με κέρδος 6% από την Avin

Στρατηγικός πυλώνας ανάπτυξης είναι και το Non Fuel Retail. Συνεχίζεται και ανανεώνεται η ενίσχυση των καταστημάτων λιανικής “AGORA” φτάνοντας τα 97 πρατήρια με νέες αίθουσες, αυξάνοντας ταυτόχρονα και το σχετικό κωδικολόγιο. Σημαντικό εργαλείο στην επίτευξη των στόχων της Εταιρεία είναι και το πρόγραμμα AVIN Κερδίζω. Το πρόγραμμα παρουσιάζει μεγάλη επιτυχία καθώς έχει ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο μέλη, με το ποσοστό διείσδυσης στο σύνολο των καταναλώσεων των ιδιολειτουργούμενων πρατηρίων να ξεπερνά το 70%. Το  υψηλό επίπεδο των προϊόντων, το δίκτυο, η επιχειρησιακή ετοιμότητα του προσωπικού και η συνέπεια στην παράδοση ακόμα και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες είναι οι λόγοι που η AVIN έχει κερδίσει την προτίμηση του κοινού στα πρατήρια και στην βιομηχανία. 

Το όραμα της AVIN είναι να καταξιωθεί ως κορυφαία ελληνική εταιρεία πετρελαιοειδών, που στηρίζει τον άνθρωπο, προσφέροντας με έντιμο και υπεύθυνο τρόπο ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, αξιοποιώντας τη δύναμη και την τεχνολογία του διυλιστηρίου της Motor Oil.  Σε μια αγορά που πολλά αλλάζουν, η AVIN, με την ενεργή στήριξη του Ομίλου Motor Oil, πρωτοστατεί και προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα φιλοδοξώντας να γίνει η καλύτερη ελληνική εταιρεία στον κλάδο της.

Επισκεφτείτε :

https://www.avinoil.gr/
https://www.facebook.com/AvinGreece
https://www.linkedin.com/company/avin-oil/


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top