Η AVIN Χορηγός του χρυσού Ολυμπιονίκη Στέφανου Ντούσκου

O Στέφανος κατάφερε να καταρρίψει το Ολυμπιακό ρεκόρ στο σκιφ ανδρών

Στέφανος Ντούσκος

Η AVIN, με συνέπεια στις αξίες του Ομίλου και στο πλαίσιο των ESG πολιτικών της, γίνεται υπερήφανη χορηγός του Ολυμπιονίκη μας Στέφανου Ντούσκου.

KRITI FUTURE: Το πρώτο tanker παγκοσμίως με δυνατότητα καυσίμου αμμωνίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης στο σκιφ ανδρών κατάγεται από τα Γιάννενα και κατάφερε στην δεύτερη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο όχι μόνο να κατακτήσει το πρώτο Χρυσό Μετάλλιο στην ιστορία της Ελληνικής Κωπηλασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και να καταρρίψει το Ολυμπιακό ρεκόρ στο σκιφ ανδρών κάνοντας περήφανη όλη την Ελλάδα.

«Η στήριξη του αθλητισμού αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας μας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με τη συνεργασία μας με τον Στέφανο, ενός αθλητή που έχει αποδείξει ότι διαθέτει παιδεία, ήθος και ταλέντο που θα μας χαρίσει ακόμα μεγαλύτερες στιγμές στο μέλλον. Ενός αθλητή του υγρού στοιχείου, το οποίο αποτελεί κυρίαρχη και διαχρονική προτεραιότητα μέριμνας για εμας. Η AVIN στέκεται στο πλευρό εκείνων που επιμένουν για ένα καλύτερο αύριο αναδεικνύοντας ότι είναι μία εταιρία που σέβεται και αναγνωρίζει την κάθε προσπάθεια», τόνισε ο κος Δημήτρης Κονταξής.

Ο Στέφανος Ντούσκος δήλωσε: «Είναι τεράστια η χαρά και η τιμή που νοιώθω για τη Συνεργασία με την AVIN και τον Όμιλο της Motor-Oil που μόλις ξεκινάε! Έχοντας βιώσει πολλές δυσκολίες και έχοντας υποστεί πολλές θυσίες όλα αυτά τα χρόνια αντιλαμβάνομαι πόσο σημαντικό και καθοριστικό είναι για έναν αθλητή να έχει δίπλα του σαν στήριγμα μία Εταιρία με το εκτόπισμα της AVIN. Γνωρίζοντας τους Ανθρώπους της AVIN αντιλήφθηκα από την πρώτη στιγμή ότι μοιραζόμαστε κοινές Αξίες όπως η αξιοσύνη , η στοχοπροσύλωση, η ομαδικότητα ,η συνεργασία και πολλές ακόμα , οι οποίες σε συνδυασμό με μία σειρά δράσεων για αναδάσωση , καθαρή ενέργεια , μείωση πλαστικού και ηλεκτροκίνηση , ενισχύουν ακόμα περισσότερο την χαρά μου για αυτή τη συνεργασία» 

Ο αθλητισμός αναδεικνύει σημαντικές αξίες της AVIN και αποτελεί βασικό κομμάτι της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, όπως η σκληρή δουλειά, η επιμονή, η πειθαρχία, η προσπάθεια και κυρίως το ήθος. Είναι αξίες που η κοινωνία μας έχει πολλή ανάγκη σήμερα.

Οι σημαντικότερες επιτυχίες του Στέφανου Ντούσκου είναι:

•Χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο (2021)

•Χρυσό μετάλλιο Προ-Ολυμπιακή Ρεγκάτα( 2021)

•4η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (2021)

•5η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (2020)

•Ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U23 (2019)

Επιπλέον της ουσιαστικής στήριξης σε έναν εκπρόσωπο της νέας, φιλόδοξης, γενιάς Ελλήνων αθλητών, στόχο αποτελεί, στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής να αναδειχθούν, παράλληλα, δράσεις που σχετίζονται με την προστασία του περιβάλλοντος όπως αναδάσωση και μείωση πλαστικού, καθώς και πρωτοβουλίες γύρω από την ηλεκτροκίνηση και την καθαρή ενέργεια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top