Πανελλήνιες 2023: Στις 29 Ιουνίου οι βαθμολογίες των μαθημάτων

Πότε θα έχουν πρόσβαση οι υποψήφιοι

Πανελλήνιες 2023: Χρήσιμες συμβουλές στους μαθητές από την Έφη Ριζά, φιλόλογο και διευθύντρια του φροντιστηριακού οργανισμού Σπουδή 

Τέλος στην αγωνία των μαθητών για τις πανελλαδικές εξετάσεις μπαίνει στις 29 Ιουνίου, όταν και θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες. Οι υποψήφιοι θα έχουν πρόσβαση στη βαθμολογία τους λίγο μετά τη μία το μεσημέρι. 

Πανελλήνιες 2023: Οδηγίες για το μηχανογραφικό - Πώς θα πάρετε password

Συγκεκριμένα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, η τελική καταχώριση των βαθμολογιών θα ολοκληρωθεί μέχρι τη Δευτέρα 26 Ιουνίου και στη συνέχεια η δεματοποίηση των αποκομμάτων με τις τελικές βαθμολογίες θα αποσταλεί στα σχολεία μέχρι το πρωί της 29ης Ιουνίου.

Πώς μπορούν να δουν οι υποψήφιοι τη βαθμολογία τους

Την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023, άνοιξε η ειδική πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας, για να δηλώσουν οι υποψήφιοι  αριθμό κινητού τηλεφώνου και να έχουν τη δυνατότητα ενημέρωσης των βαθμολογιών του μέσω γραπτού μηνύματος SMS, αλλά και τη σχολή/τμήμα εισαγωγής τους.

Πανελλήνιες 2023: Άνοιξε η εφαρμογή για την αποστολή των βαθμολογιών με SMS

Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι μπορούν να καταχωρίσουν ή να επιβεβαιώσουν το κινητό τους τηλέφωνο στη σελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων smsresults.minedu.gov.gr μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης Δημόσιας Διοίκησης gov.gr, σε ειδική εφαρμογή η οποία θα είναι διαθέσιμη από την Πέμπτη 15 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 23 Ιουνίου, αξιοποιώντας τα στοιχεία συμμετοχής τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top