Πάτρα: Αποχώρησε ξαφνικά από τη δίκη η μητέρα - Ένιωσε αδιαθεσία

Ένταση για την απουσία του Αλέξη Κούγια από το δικαστήριο

Συνεχίζεται η δίκη για τη μητέρα από την Πάτρα μετά τον θάνατο των τριών παιδιών της. Μετά το τέλος της σημερινής διαδικασίας, η 34χρονη αποχώρησε από το δικαστήριο καθώς αισθάθηκε αδιαθεσία.

Στο νοσοκομείο η 34χρονη μητέρα από την Πάτρα

Υπενθυμίζεται ότι η 34χρονη πάσχει από ένα αυτοάνοσο, όπως είχε αναφέρει σε παλαιότερες δηλώσεις του ο δικηγόρος της κατηγορουμένης, Αλέξης Κούγιας.

«Το αυτοάνοσο της δημιουργεί προβλήματα σε όλο το σώμα», υποστήριξε ο συνήγορος υπεράσπισης, συμπληρώνοντας πως η μητέρα από την Πάτρα είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και συγχρόνως βιοψία στο πόδι.

Απών από το δικαστήριο ο Αλέξης Κούγιας

Με ένταση συνεχίστηκε το πρωί της Δευτέρας η δίκη για τον θάνατο των τριών παιδιών από την Πάτρα, με την κατάθεση του διευθυντή του παιδοκαρδιολογικού τμήματος στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, κ. Γιάννη Παπαγιάννη.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για μάρτυρα που είχε ζητήσει να εξετάσει ο Αλέξης Κούγιας. Η ένταση προκλήθηκε λόγω της απουσίας του συνηγόρου της κατηγορουμένης, Αλέξη Κούγια. Η συνάδελφός του υπέβαλλε αίτημα για διακοπή της δίκης ώστε να έχει την ευκαιρία να συνεχίσει την εξέταση του μάρτυρα ο Αλέξης Κούγιας που βρίσκεται σε δίκη στην Τρίπολη ωστόσο το αίτημα απορρίφθηκε.

«Η μητέρα έχει σοβαρή αυτοάνοση ασθένεια που κληρονομείται στα παιδιά»

Η δικηγόρος κ. Μπάκα, συνεργάτιδα του κ. Κούγια επέμεινε στο αίτημα για διακοπή, όμως δεν έγινε δεκτό. Η ίδια είπε ότι έχει εντολή από τον κ. Κούγια να αποχωρήσει από την αίθουσα, όπως και έκανε.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top