Ομόνοια-63χρονος: «Έστειλα τις ακατάλληλες φωτογραφίες πάνω στα νεύρα μου»

«Δεν πήρα εγώ τηλέφωνο, εκείνες με πήραν»

«Δεν έχω επαφές με ανήλικες, δεν πήρα εγώ τηλέφωνο την 14χρονη» υποστήριξε ο 63χρονος που κατηγορείται πως προσέγγισε το ανήλικο κορίτσι ζητώντας ερωτικό ραντεβού στην Ομόνοια.

«Συγγνώμη από την οικογένεια της 14χρονης» ζητά ο αδερφός του παιδόφιλου

Μιλώντας στις Αλήθειες με τη Ζήνα παραδέχθηκε ότι έστειλε ακατάλληλες φωτογραφίες, όμως όπως είπε το έκανε πάνω στα νεύρα του επειδή «δύο άγνωστες τον είχαν πάρει τηλέφωνο και του έκαναν πλάκα».

«Δεν πήρα εγώ τη 14χρονη. Ήμουν σε διακοπές στη Ζάκυνθο και έλαβα ένα άγνωστο τηλεφώνημα. Πήρα πίσω να δω ποιος ήταν και ήταν κάποιες κοπέλες, δεν ξέρω πού βρήκαν το τηλέφωνό μου. Μου έκαναν πλάκα και μου έλεγαν και διάφορα ερωτικά και είπα "θα σας φτιάξω εγώ τώρα" και για αυτό πάνω στα νεύρα μου τους έστειλα τις φωτογραφίες» ισχυρίστηκε ο 63χρονος.

Ομόνοια-63χρονος: «Έστειλα τις ακατάλληλες φωτογραφίες πάνω στα νεύρα μου»

«Έστειλα όντως ακατάλληλες φωτογραφίες και ήταν λάθος μου. Χίλια συγγνώμη από την κοπέλα και τους γονείς της. Με ανήλικες δεν είχα καμία σχέση ποτέ στη ζωή μου», συμπλήρωσε. 

Διευκρινήσεις έδωσε στην εκπομπή ο συνήγορος του 63χρονου, Βασίλης Νουλέζας, λέγοντας πως δεν έχει λάβει ακόμα τη δικογραφία στα χέρια του, ωστόσο τόνισε πως ο εντολέας του λειτούργησε αψυχολόγητα νομίζοντας ότι μιλά με ενήλικη, και πως «άδικα διασύρεται και διαπομπεύεται. Είμαι πεπεισμένος για την αθωότητά του».

Για τα χάπια που βρέθηκαν στο σπίτι που μένει τα τελευταία χρόνια ο 63χρονος σε χωριό κοντά στην Κόρινθο, ο κ. Νουλέζας είπε πως πρόκειται για δέκα δισκία, που «όπως θα αποδειχθεί τη Δευτέρα στο ακροατήριο ανήκουν στον αδερφό του που πάσχει από χρόνια βαριά κατάθλιψη και λαμβάνει αγωγή» και πως είναι «με νόμιμη συνταγογράφηση για τον νόμο περί ναρκωτικών».

Ομόνοια: Η γυναίκα που βιάστηκε από τον παιδόφιλο «σπάει» τη σιωπή της

Σχετικά με την  υπόθεση της καταγγελίας για τον βιασμό γυναίκας το 1998, ο κ. Νουλέζας ανέφερε πως ο εντολέας του έχει λευκό ποινικό μητρώο, χωρίς καμία αξιόποινη παραβατική συμπεριφορά. «Για το θέμα του δήθεν βιασμού το 1998, δεν έχει καταδικαστεί, υπήρχε απαλλακτική κρίση».

«Δεν έχω μπει φυλακή» είπε ο 63χρονος που έδωσε τη δική του εκδοχή για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Όπως είπε, αναζητούσε ερωτική σύντροφο και όχι baby sitter και είχε βάλει «αγγελία για ερωτική σύντροφο». Όμως -κατά τη δική του πάντα εκδοχή-πριν φύγει από το διαμέρισμα η γυναίκα τού ζήτησε χρήματα, εκείνος αρνήθηκε και τότε η γυναίκα κάλεσε την Αστυνομία στο σπίτι του.

Τι απαντά στον 63χρονο η γυναίκα που τον κατήγγειλε και ο σύζυγός της / Αλήθειες με τη Ζήνα

«Zητάμε συγγνώμη, μας έκλεισε το σπίτι» λέει ο αδελφός του παιδόφιλου

Στον 63χρονο απάντησε μέσω της εκπομπής η γυναίκα που τον είχε καταγγείλει. Όπως λέει, πιστεύει ότι μπορεί να υπάρχουν και άλλα θύματα του 63χρονου τα οποία κάλεσε να βρουν τη δύναμη να μιλήσουν.

«Δε με ενδιαφέρει τι λέει, εγώ τι πέρασα... να βρουν τον ιατροδικαστή που με εξέτασε... Έχω χάσει τον ύπνο μου με αυτό που πέρασα, μου έρχονται πάλι οι αναμνήσεις, ευτυχώς έχω τον σύζυγό μου και με στηρίζει». Η ίδια τονίζει ότι απέρριψε την πρόταση συμβιβασμού που της είχε γίνει τότε.

Ο 63χρονος αρνήθηκε επίσης ότι είχε κάποια σχέση με τη 12χρονη από τον Κολωνό, επιμένοντας πως δε τη γνωρίζει.


Ομόνοια: Τι Λέει Η Γυναίκα Που Βιάστηκε Από 63χρονο - Video

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top