Ομόνοια: Η γυναίκα που βιάστηκε από τον παιδόφιλο «σπάει» τη σιωπή της

«Να σαπίσει τη φυλακή και να μην ξανακάνει κακό»

Για βιασμό είχε καταδικαστεί το 1998 ο 63χρονος παιδόφιλος, ο οποίος συνελήφθη στην Ομόνοια γιατί έστειλε χυδαία μηνύματα σε ένα κοριτσάκι 14 ετών. Παρ’ όλ’ αυτά, έμεινε στη φυλακή για πέντε χρόνια και αποφυλακίστηκε με τον νόμο Παρασκευόπουλου. Τώρα οι εφιαλτικές μνήμες εκείνης της μέρας επέστρεψαν για τη γυναίκα που είχε πέσει θύμα του αδίστακτου άνδρα πριν από 25 χρόνια, με την ίδια να ζητά τη φυλάκισή του. 

Κολωνός: Τι αποκάλυψε η 12χρονη για τον παιδόφιλο της Ομόνοιας

Μιλώντας στην εκπομπή TLive είπε πως ο 63χρονος την προσέγγισε μέσω μιας αγγελίας για babysitter. 

Τότε η γυναίκα ήταν 35 ετών κι έψαχνε για δουλειά. Είδε την αγγελία και πήρε τηλέφωνο για να εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για εργασία. Όταν μπήκε στο σπίτι κατάλαβε αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά.

Ομόνοια: «Ήθελαν να λιντσάρουν τον παιδόφιλο», λέει ο πατέρας της 14χρονης

«Βλέπω ότι δεν υπήρχε παιδάκι μέσα στο σπίτι, κάνω να φύγω και με βουτάει. Άρχισα να φωνάζω εγώ "βοήθεια" κι έκλεισε τζάμια, πόρτες, παντζούρια και με έριξε στο κρεβάτι, όπου με βίασε», περιέγραψε η γυναίκα ταραγμένη, ξαναζώντας τον εφιάλτη.

«Όταν έφυγα, ήμουν σαν χαμένη… Εκεί που έκλαιγα και ήμουν αναστατωμένη με αυτό που έγινε, με είδε μία κυρία και με πήγε στο Τμήμα κι έγινε η καταγγελία. Με πήραν με το περιπολικό και τους έδειξα το σπίτι, πήγαν και τον συνέλαβαν», συνέχισε.

Ομόνοια: Ο 63χρονος είχε καταδικαστεί το 1998 για βιασμό

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, τότε ο πατέρας του βιαστή της, τής πρόσφερε χρήματα για να εξαγοράσει τη σιωπή της, εκείνη όμως δε δέχθηκε. 

Ομόνοια: Ξεσπά ο πατέρας της 14χρονης -«Λέει ότι το έχει κάνει 1.000 φορές»

«Να σαπίσει στη φυλακή για να μην ξανακάνει κακό σε κανένα άλλο παιδί», κατέληξε η γυναίκα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top