Καλαμάτα: Αγωνία για τον 15χρονο με το πατίνι - «Πάει καλά λένε οι γιατροί»

Η 15χρονη που οδηγούσε το πατίνι είναι σε κατάσταση σοκ

Οι οικογένειές των δύο 15χρονων που επέβαιναν σε πατίνι και παρασύρθηκαν από διερχόμενο αυτοκίνητο στην Καλαμάτα αγωνιούν για την εξέλιξη της υγείας των παιδιών τους. 

Ο 15χρονος παραμένει διασωληνωμένος στο ΚΑΤ και η μητέρα του περιμένει πώς και πώς να ξυπνήσει, να τον δει, να της μιλήσει και να τον σφίξει στην αγκαλιά της. 

Καλαμάτα: Σοκάρει το βίντεο ντοκουμένο από το τροχαίο με πατίνι

«Θα τον ξυπνήσουν σιγά σιγά, μειώνονται τα φάρμακα και θα ξυπνήσει σήμερα. Ακόμα έχω αγωνία να τον δω, έχω αγωνία να μάθω ότι ξύπνησε, άνοιξε τα ματάκια του. Αυτή είναι η όλη υπόθεση. Πάει καλά μας λένε οι γιατροί» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του 15χρονου στην εκπομπή του Mega “Live News”.

Τροχαίο με πατίνι στην Καλαμάτα: Διασωληνωμένο το 15χρονο αγόρι

«Είναι σε σταθερή κατάσταση, απλά είναι σε καταστολή ακόμα, γιατί περιμένουν οι γιατροί σιγά σιγά να του μειώνουν τα φάρμακα για να ξυπνήσει το παιδάκι» πρόσθεσε.

Η 15χρονη που οδηγούσε το ηλεκτρικό πατίνι, παραμένει σε κατάσταση σοκ. Οι γονείς, η γιαγιά και οι φίλοι της, προσπαθούν να τη στηρίξουν. «Πονάνε τα κοκαλάκια της, η σπονδυλική της στήλη και το κεφάλι της. Δεν της βρίσκουν κάτι στο κεφάλι αλλά είναι χτυπημένο και έχει μόνο γρατζουνιές, μώλωπες» είπε η μητέρα της.

Το ηλεκτρικό πατίνι δεν σταμάτησε στο STOP της διασταύρωσης και η ανήλικη οδηγός, όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, αντιλαμβάνεται το αυτοκίνητο όταν ήδη είναι πολύ αργά.

Καλαμάτα: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με πατίνι - Στο νοσοκομείο δύο 15χρονα

Τα λάθη που έγιναν στην Καλαμάτα δεν είναι πρωτοφανή. Σε μια σειρά από βίντεο ντοκουμέντα έχουν καταγραφεί σοβαρά ατυχήματα εντός αλλά και εκτός συνόρων.

Ηλεκτρικά πατίνια: Τι προβλέπει ο ΚΟΚ

Όπως προβλέπει ο ΚΟΚ, τα μικρά πατίνια που πιάνουν ταχύτητες έως 6 χλμ/ώρα θα πρέπει να κινούνται υποχρεωτικά σε πεζοδρόμια και τα μεγαλύτερα σε δρόμους με τους κανόνες που ισχύουν για τα ποδήλατα, με έναν αναβάτη και μακριά από δρόμους ταχείας κυκλοφορίας.

Μόνο πέρυσι στους δρόμους της χώρας σημειώθηκαν συνολικά 601 θανατηφόρα τροχαία. 637 άνθρωποι πέθαναν και άλλοι 628 τραυματίστηκαν σοβαρά και χρειάστηκε να νοσηλευτούν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top