Καλαμάτα: Σοκάρει το βίντεο ντοκουμένο από το τροχαίο με πατίνι

Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του 15χρονου

Στην εντατική διασωληνωμένος νοσηλεύεται ο νεαρός 15 ετών που τραυματίστηκε σοβαρά όταν το πατίνι στο οποίο επέβαινε με μία φίλη του, συγκρούστηκε με Ι.Χ. στην Καλαμάτα.

Τροχαίο με πατίνι στην Καλαμάτα: Διασωληνωμένο το 15χρονο αγόρι

Στο βίντεο που προκαλεί σοκ, φαίνεται μπροστά στο τιμόνι η 15χρονη κοπέλα ενώ πίσω της είναι το αγόρι. Τα δύο παιδιά, που δε φορούν κράνος επιχειρούν να περάσουν από την οδό Εθνικού Σταδίου στην οδό Κρήτης. Οι δύο ανήλικοι διασχίζουν τη διασταύρωση χωρίς να ελέγξουν, όπως έκανε λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα ο οδηγός μηχανής που φαίνεται στο βίντεο. 

Πατέρας 15χρονου: «Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα»

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 15χρονος από την Καλαμάτα, ο οποίος παραμένει διασωληνωμένος και σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «ΚΑΤ». 

Σοκαρισμένος είναι ο πατέρας του νεαρού που μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Γεωργία Χάρδα. «Παραμένει στην ίδια κατάσταση. Είναι στην εντατική. Τα επόμενα 24ωρα είναι λίγο κρίσιμα. Δεν οδηγούσε αυτός, οδηγούσε μία κοπέλα, αυτός ήταν πίσω από το πατίνι. Είμαι ζαλισμένος, δεν έχω καταλάβει και πολύ καλά τι έχει γίνει» είπε. 

Η 15χρονη κοπέλα παραμένει στο νοσοκομείο Καλαμάτας. Όπως είπε, πονάει πάρα πολύ στα πλευρά, το πόδι και στην πλάτη. «Κάνω στον φίλο μου που ήταν δικό του το πατίνι, του λέω "να ξέρεις εγώ οδηγάω". Πηγαίναμε εκεί καλά, ήταν ένα μηχανάκι μπροστά μας και πέρασε το μηχανάκι και του λέω "δεν περνάει κανείς" περνάω κι εγώ και μας παίρνει σβάρνα το αμάξι» είπε η κοπέλα που οδηγούσε. 

Από την σύγκρουση το άτυχο αγόρι κατέληξε κάτω από το αυτοκίνητο, ενώ το κορίτσι χτύπησε πάνω στο παρμπρίζ. Οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ένας άνδρας 70 ετών. 

Σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση ο 15χρονος

Σύμφωνα με την ιατρική συντάκτρια του Star, Κατερίνα Παπακωστοπούλου, το αγόρι νοσηλεύεται στην εντατική διασωληνωμένος με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Το ΚΑΤ που εφημέρευε χθες, Τρίτη, κρίθηκε πως ήταν το πιο κατάλληλο νοσοκομείο για την αντιμετώπιση της κατάστασης του παιδιού. 

Οι γιατροί έκαναν αξονική και εξετάσεις και όλη η μέριμνα ήταν να σταθεροποιηθεί το παιδί. Η κατάστασή του παρουσιάζει μια μικρή «αχτίδα αισιοδοξίας». Οι γονείς και οι φίλοι του βρίσκονται στο πλευρό του και προσεύχονται για να πάνε όλα καλά.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top