Τροχαίο με πατίνι στην Καλαμάτα: Διασωληνωμένο το 15χρονο αγόρι

Αρχικά είχε τις αισθήσεις του, αλλά μετά επιβαρύνθηκε η υγεία του

Σοβαρή είναι η κατάσταση της υγείας του 15χρονου, ο οποίος επέβαινε σε ηλεκτρικό πατίνι και συγκρούστηκε με ΙΧ σε διασταύρωση στην Καλαμάτα

Καλαμάτα: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με πατίνι - Στο νοσοκομείο δύο 15χρονα

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αρχικά το αγοράκι είχε τις αισθήσεις του και διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο. Εκεί παρουσίασε συμπτώματα απώλειας συνείδησης, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και οι γιατροί αποφάσισαν τη διασωλήνωσή του. 

Στην αξονική στην οποία υποβλήθηκε διαπιστώθηκε κάταγμα κρανίου και πιθανό εσωτερικό αιμάτωμα. Οι γιατροί αποφάσισαν τη διακομιδή του 15χρονου στο ΚΑΤ σήμερα τα ξημερώματα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. 

Το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην Καλαμάτα. Δύο παιδιά, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι βρίσκονταν πάνω σε ηλεκτρικό πατίνι. Στη διασταύρωση των οδών Κρήτης και Εθνικού Σταδίου τα παιδιά δε σταμάτησαν για να ελέγξουν τον δρόμο, παρά το γεγονός ότι υπήρχε STOP. 

Το πατίνι συγκρούστηκε με αυτοκίνητο. Το αγοράκι κατέληξε με το πατίνι κάτω από το αυτοκίνητο και το κορίτσι χτύπησε πάνω στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Τα δυο παιδιά δε φορούσαν κράνος. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top