DNA των θυμάτων στον Κορυδαλλό βρέθηκε στο όχημα με τον βαρύ οπλισμό

Είχε εντοπιστεί στη Νέα Σμύρνη

DNA των θυμάτων στον Κορυδαλλό βρέθηκε στο όχημα με τον βαρύ οπλισμό που είχε εντοπιστεί στον Νέο Κόσμο / Βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Star

Ανατροπή με το κλεμμένο όχημα που είχε εντοπιστεί στον Νέο Κόσμο και περιείχε βαρύ οπλισμό, αφού σε αυτό βρέθηκε γενετικό υλικό των δύο θυμάτων που εκτελέστηκαν στον Κορυδαλλό.

Δείγμα DNA που ανήκει στα δύο θύματα της μαφιόζικης επίθεσης στον Κορυδαλλό βρέθηκε στο κλεμμένο αυτοκίνητο με βαρύ οπλισμό που είχε εντοπιστεί στις 8 Ιουνίου στον Νέο Κόσμο.

Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛΑΣ για τον βαρύ οπλισμό στον Νέο Κόσμο

DNA των δύο νεκρών στον Κορυδαλλό στο κλεμμένο όχημα στον Νέο Κόσμο

Μέσα στο κλεμμένο Ι.Χ. οι αρχές δύο Καλάζνικοφ, 2 πιστόλια των 9 χιλιοστών, φυσίγγια και δύο αλεξίσφαιρα γιλέκα / Φωτογραφία Eurokinissi (Βασίλης Ρεμπάπης)

Το όχημα εξεταζόταν, καθώς οι αρχές ερευνούσαν εάν συνδέεται με εγκληματικές ενέργειες. Οι αρχές καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το όχημα δεν ανήκε στους εκτελεστές, αλλά το είχαν κλέψει οι ίδιοι, καθώς το γενετικό υλικό που συνέλεξαν από τους χώρους του, ανήκε στους Β.Ρ. και Δ. Μ.

Κορυδαλλός: «Βροχή» από σφαίρες στο σώμα του 38χρονου

Το ΙΧ είχε εντοπιστεί στην οδό Φανοσθένους από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι όποιοι διαπίστωσαν από την πινακίδα κυκλοφορίας ότι είχε δηλωθεί η κλοπή του οχήματος από τον περασμένο Ιανουάριο.

Η ΕΛΑΣ εντόπισε την ιδιοκτήτρια του οχήματος, η οποία δήλωσε ότι έχει ήδη αποζημιωθεί για την κλοπή του από την ασφαλιστική και ως εκ τούτου το όχημα δεν της ανήκει πλέον.

Για τον λόγο αυτό ενημερώθηκε η ασφαλιστική εταιρεία και με δικό της γερανό το όχημα μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Νέου Κόσμου. Όταν οι αστυνομικοί άνοιξαν το όχημα, βρήκαν δύο Καλάζνικοφ, 2 πιστόλια των 9 χιλιοστών, φυσίγγια και δύο αλεξίσφαιρα γιλέκα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top