Κορυδαλλός: Έτσι έφτασε το τζιπ του τηλεοπτικού σταθμού στον 38χρονο

Πόσα «χέρια» άλλαξε πριν καταλήξει στο θύμα του Κορυδαλλού

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για το τζιπ των θυμάτων του Κορυδαλλού

Eρωτήματα γεννήθηκαν για το πώς έφτασε το όχημα που ανήκει στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ στα χέρια του 38χρονου που εκτελέστηκε στον Κορυδαλλό

Κορυδαλλός: «Βροχή» από σφαίρες στο σώμα του 38χρονου

Το τζιπ των θυμάτων αγοράστηκε έναντι 150.000 ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες της Κατερίνας Ρίστα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Πώς όμως έφτασε στα χέρια του 38χρονου; 

Κορυδαλλός: Σε τηλεοπτικό σταθμό ανήκει το αυτοκίνητο του 38χρονου

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Star, το αμάξι ανήκει στην εταιρεία ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ Α.Ε, στον ΣΚΑΙ, ο οποίος παραχώρησε το όχημα σε ποδοσφαιρικό παράγοντα. 

Εκείνος με τη σειρά του φέρεται να το πούλησε έναντι 150.000 ευρώ σε άνθρωπο της μαφίας των καυσίμων. Στη συνέχεια, ο τελευταίος παραχώρησε το τζιπ στο θύμα του Κορυδαλλού με τα αρχικά Ρ.Β.

Από τα 150.000 ευρώ είχε δοθεί μόνο το ποσό των 75.000 ευρώ, γι’ αυτό και η μεταβίβαση δεν είχε ολοκληρωθεί. 

Η ασφάλεια τώρα θα καλέσει τον ποδοσφαιρικό παράγοντα για να λύσει το μυστήριο και να απαντήσει με ποιους έχει έρθει σε επαφή και τι συναλλαγές είχε κάνει μαζί τους. 

Κορυδαλλός: Το όχημα των δραστών λίγα λεπτά πριν την εκτέλεση

Την ίδια ώρα, κάμερα ασφαλείας έχει «συλλάβει» το αυτοκίνητο των εκτελεστών λίγα μόλις λεπτά πριν οι δολοφόνοι φτάσουν στον στόχο τους. Φαίνονται να κινούνται αργά και ψύχραιμα. 

Άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών ψάχνουν βίντεο, ώστε να δουν τη διαδρομή που προηγήθηκε πριν φτάσουν στον τόπο της εκτέλεσης, αλλά και τη διαδρομή που ακολούθησαν για να διαφύγουν από το σημείο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top