«Σκωτσέζικο ντους» ο καιρός - Πόσο θα συνεχιστεί η κακοκαιρία

Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά

Σκωτσέζικο ντους μας κάνει ο καιρός αφού δε λέει να καλοκαιριάσει. Το μεσημέρι η κακοκαιρία χτύπησε την Αττική δημιουργώντας προβλήματα στους δρόμους κυρίως στα βόρεια και δυτικά προάστια. Ο καιρός αναμένεται να είναι άστατος, σύμφωνα με τους ειδικούς όλη την εβδομάδα. 

Νέο έκτακτο δελτίο καιρού: Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Η κακοκαιρία, που ήρθε για να μείνει όλη την εβδομάδα, θα επηρεάσει τη Μακεδονία, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα, την Εύβοια, την Κεντρική και Βορειοανατολική Πελοπόννησο.

Σύμφωνα μάλιστα με την πρόγνωση του διευθυντή του Μετεωρολογικού Κέντρου της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, καθόλη τη διάρκεια του Ιουνίου ο καιρός θα κινηθεί στο ίδιο «μοτίβο», δηλαδή χωρίς ιδιαίτερη ζέστη.

Για τις επόμενες 7-10 μέρες ο άστατος καιρός θα διατηρηθεί.

Προβλήματα από την κακοκαιρία

Η καταιγίδα που ξέσπασε το μεσημέρι στην Αττική μετέτρεψε για μια ακόμη φορά τη λεωφόρο Καραμανλή στο Μενίδι σε απέραντη λίμνη. 

Οι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν πως κάθε φορά που βρέχει ο δρόμος πλημμυρίζει σε τέτοιο βαθμό ώστε να δυσκολεύονται ακόμα και να τον διασχίσουν.

Σκωτσέζικο ντους μας κάνει ο καιρός αφού δε λέει να καλοκαιριάσει / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Ομπρέλες στα βόρεια προάστια, για... βουτιές στις παραλίες στα νότια

Όμως, την ώρα, που οι κάτοικοι στα βόρεια και δυτικά προάστια της Αττικής έτρεχαν να προστατευτούν από τη βροχή, στα νότια προάστια οι παραλίες είχαν γεμίσει.  

Οι λουόμενοι άπλωσαν τις πετσέτες τους, έβγαλαν φωτογραφίες με τα κινητά τους τηλέφωνα, έκαναν θαλάσσιο σπορ και τα παιδιά το έριξαν στις βουτιές. 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top